Tapahtumat → Melontaretki

Melontaretki

Ajankohta: 21.9.2015 klo. 16:00

Paikka: Tuomiojšrvi

Tyyppi: Liikunta 

Nautitaan tästä lämpimästä syksystä ja otetaan kajakit kainaloon, sillä nyt Stimpat lähtevät melomaan! Stimulukset tutkimusmatkailijat valtaavat Tuomiojärven kajakeillaan maanantaina 21.9 klo 16:00! Täällä voit päästää sisäisen Kolumbuksesi valloilleen ja etsiä uusia mantereita yhdessä Stimppojen kanssa Tuomiojärveltä. Matkaanlähtö tapahtuu Tuomiojärven uimarannan vihreältä varastorakennukselta.

 

Retken pituus on 4-5 tuntia, jonka aikana rantaudutaan uudelle juuri löytämällemme mantereelle käräyttämään makkaraa ja popsimaan muuta evästä. Tällä voimme nauttia toistemme seurasta ja Tuomiojärven kauniista maisemista. Melontaretkeen mukaan mahtuu 10 melojaa. Varasijalle kannattaa myös tarvittaessa ilmoittautua, niin katsotaan, jos asialle voidaan jotain tehdä. :) Mukaan osallistuessa ei aiempaa kokemusta melonnasta tarvitse olla. Reissu toteutetaan säävarauksella eli matkaan lähdetään, jos tuuli ei kaada kajakkia kumoon.

 

Tämä ainutlaatuinen retki kustantaa 10 melojan lähtiessä matkaan 24 euroa osallistujalta. Hinta pitää sisällään ohjaajat, kajakki- ja varustevuokrat sekä taatun hauskanpidon! ;) Tämän hulppean retken meille mahdollistaa Melanvilauttajat ry.

 

Mukaan kannattaa ottaa:

  • Vaihtovaatteet vesitiiviisti kahteen muovipussiin pakattuna.

  • Kevyet kengät, ihan lenkkarit käy.

  • Lämpimästi vaatetta. Vesitiivis takki on hyvä, jos löytyy.

  • Evästä!! Makkaraa tai muuta käräytettävää :)

 

Lopuksi katsokaa tämä motivaatiopätkä!

 

HUOMHUOM! Laittakaa lisätietoja-kohtaan aiempi melontakokemuksenne - paljonko sitä on vai onko ollenkaan. :)