Tapahtumat → Vuosijuhlat

Vuosijuhlat

Ajankohta: 31.10.2015 klo. 18:00

Paikka: Hotelli Alba

Tyyppi: Muu tapahtumaHUOMHUOMHUOM! TEKNISTEN RAJOITTEIDEN VUOKSI ILMOITTAUTUMISTA ON JOUDUTTU HIEMAN MUUTTAMAAN - LUETHAN OHJEET TARKKAAN ALTA:

Stimulus juhlii 53-vuotista taivaltaan juhlavin illallismenoin 31.10. Hotelli Albassa. Juhlaan tervetulleita ovat kutsuvieraiden lisäksi myös opiskelijat sekä heidän avecinsa.

Vuosijuhlaillallinen on tavallisia tapahtumia hieman juhlavampi tilaisuus, jonka vuoksi pukukoodina miehillä on tumma puku ja daameilla pitkä iltapuku. Pukeutumisetikettiä olisi hyvä noudattaa myös asusteita valittaessa. Illan tarkoituksena on juhlistaa kypsään ikään tullutta ainejärjestöämme puheiden, musiikin, yhteislaulun ja mitä parhaimman ruoan voimalla. Illallinen alkaa klo 18 coctail-tilaisuudella, johon osallistuvat kutsuvieraat sekä Stimuluksen hallitus. Muut ovat tervetulleita illalliselle klo 19. Hotelli Albasta siirrytään jatkoille ravintola Escapeen, ja seuraavan päivän silliaamiainen saunoineen, juomineen sekä ruokineen tarjoillaan kansalaistoiminnankeskus Mataran saunatiloissa.

Illallisen hinta alkoholillisena on stimuluslaisille opiskelijoille 57€ ja kutsuvieraille, Stimulukseen kuulumattomille sekä aveceille 65€ (sis. illallinen juomineen, kuljetus ja ilmainen sisäänpääsy jatkoille, drinkkilippu Escapeen, silliaamiainen ja tapahtumiin liittyvät merkit), alkoholittomana 43€/45€.

Ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-kohtaan pyydetään listaamaan seuraavat tiedot:

1. Oletko kutsuvieras?
2. Onko sinulla avecia?

Illalliselle mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, joten etusijalla ovat kutsuvieraat ja loput paikat täytetään nopeiten ilmoittautuneilla opiskelijoilla aveceineen. Tiedon pääsystäsi illalliselle, tarkemman lisätietolomakkeen sekä maksuohjeet saat sähköpostiisi viimeistään pian ilmoittautumisen päätyttyä. Maksuohjeet lähetetään henkilölle, jonka nimellä ilmoittautuminen on tehty; jos siis ilmoittautujalla on avec, lisätään avecin osallistumismaksu samaan laskuun. Näin ollen avec maksaa osallistumisensa seuralaiselleen, joka hoitaa koko kahden henkilön maksun Stimulukselle. Huomioikaa, että edullisin illalliskortin hinta on vain Stimuluksen jäsenille, joten muistakaahan liittyä järjestöön edun saadaksenne. Opiskelijoilta, jotka eivät ole Stimuluksen jäseniä, laskutetaan 65 euron illalliskorttimaksu.

Osallistumisen juhlaan voi peruuttaa ilmoittautumisajan sisällä. Ilmoittautumisen päätyttyä osallistumistaan ei voi perua.

Hotelli Alba tarjoaa kauempaa matkustaville edullisia huonevaihtoehtoja, joita voi tiedustella mainitsemalla Stimulus Ry:n varausta tehdessä. Mahdollisia kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen vuosijuhlat@stimulus.fi

Teidät lämpimästi tervetulleeksi toivottaa,
Vuosijuhlatiimi


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.