Tapahtumat → Vuosijuhlat

Vuosijuhlat

Ajankohta: 31.10.2015 klo. 18:00

Paikka: Hotelli Alba

Tyyppi: Muu tapahtumaHUOMHUOMHUOM! TEKNISTEN RAJOITTEIDEN VUOKSI ILMOITTAUTUMISTA ON JOUDUTTU HIEMAN MUUTTAMAAN - LUETHAN OHJEET TARKKAAN ALTA:

Stimulus juhlii 53-vuotista taivaltaan juhlavin illallismenoin 31.10. Hotelli Albassa. Juhlaan tervetulleita ovat kutsuvieraiden lisäksi myös opiskelijat sekä heidän avecinsa.

Vuosijuhlaillallinen on tavallisia tapahtumia hieman juhlavampi tilaisuus, jonka vuoksi pukukoodina miehillä on tumma puku ja daameilla pitkä iltapuku. Pukeutumisetikettiä olisi hyvä noudattaa myös asusteita valittaessa. Illan tarkoituksena on juhlistaa kypsään ikään tullutta ainejärjestöämme puheiden, musiikin, yhteislaulun ja mitä parhaimman ruoan voimalla. Illallinen alkaa klo 18 coctail-tilaisuudella, johon osallistuvat kutsuvieraat sekä Stimuluksen hallitus. Muut ovat tervetulleita illalliselle klo 19. Hotelli Albasta siirrytään jatkoille ravintola Escapeen, ja seuraavan päivän silliaamiainen saunoineen, juomineen sekä ruokineen tarjoillaan kansalaistoiminnankeskus Mataran saunatiloissa.

Illallisen hinta alkoholillisena on stimuluslaisille opiskelijoille 57€ ja kutsuvieraille, Stimulukseen kuulumattomille sekä aveceille 65€ (sis. illallinen juomineen, kuljetus ja ilmainen sisäänpääsy jatkoille, drinkkilippu Escapeen, silliaamiainen ja tapahtumiin liittyvät merkit), alkoholittomana 43€/45€.

Ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-kohtaan pyydetään listaamaan seuraavat tiedot:

1. Oletko kutsuvieras?
2. Onko sinulla avecia?

Illalliselle mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, joten etusijalla ovat kutsuvieraat ja loput paikat täytetään nopeiten ilmoittautuneilla opiskelijoilla aveceineen. Tiedon pääsystäsi illalliselle, tarkemman lisätietolomakkeen sekä maksuohjeet saat sähköpostiisi viimeistään pian ilmoittautumisen päätyttyä. Maksuohjeet lähetetään henkilölle, jonka nimellä ilmoittautuminen on tehty; jos siis ilmoittautujalla on avec, lisätään avecin osallistumismaksu samaan laskuun. Näin ollen avec maksaa osallistumisensa seuralaiselleen, joka hoitaa koko kahden henkilön maksun Stimulukselle. Huomioikaa, että edullisin illalliskortin hinta on vain Stimuluksen jäsenille, joten muistakaahan liittyä järjestöön edun saadaksenne. Opiskelijoilta, jotka eivät ole Stimuluksen jäseniä, laskutetaan 65 euron illalliskorttimaksu.

Osallistumisen juhlaan voi peruuttaa ilmoittautumisajan sisällä. Ilmoittautumisen päätyttyä osallistumistaan ei voi perua.

Hotelli Alba tarjoaa kauempaa matkustaville edullisia huonevaihtoehtoja, joita voi tiedustella mainitsemalla Stimulus Ry:n varausta tehdessä. Mahdollisia kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen vuosijuhlat@stimulus.fi

Teidät lämpimästi tervetulleeksi toivottaa,
Vuosijuhlatiimi


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.


Tapahtumaan ilmoittautunut: 115 henkilöä

Oona Tähtinen
Jormäkki
laura jernberg
susanna paajanti
Heikki
Inka Malmberg
Laura Juntunen
Aksu
Emilia Hokkanen
Nelli
mira mäenpää
jasmin hämäläinen
Noora Tolppi
Sanna Yli-Hakola
saara kattainen
Iris
Vanamo Ruponen
saara
Jenni
Bettina Nissen
Kinki Lebouf
Emmiina
oona malinen
taija mäkinen
riinavaltonen
Heta Korpela
Maarit
Vujulaakso
rnns
Iida Honkavaara
Sanna Lemponen
Leena Mustonen
Jane
iina
valentina trifoglio
Jenni Viitanen
Elli Ikola
Joonas Heinonen
Santo
juho virtanen
Anna Takkunen
Katariina Määttä
Roosa Melina Di Baldo
Elina
Juhis
MAria Kukkonen
Kaisa Hernesniemi
Anna Niemi
Sofia
tuuli Laamanen
Viivi Ruotanen
Henna
Emma
Mona Virmasalo
Kata
Maiju PArtanen
Pulla
Anniina Sandvik
Anna pirttiaho
Liina
Saara itävuori
Katariina Varis
Tuomas Mansikka
joanna
Krisu
Miki Mäenpää
Eeva Hemilä
Maria Vesterinen
Jones
Essi Korvela
Ida
Sonja Eneh
Satu
Niina Ukonjärvi
Salla Kaikkonen
Ella Niemistö
Anni Anonen
Niina
Anne Korvenoja
Sanna
Joonas Sahramäki
Emmi Husgafvel
Terhi
Essi
Noora Winter
Janika
Henna
Pia Jussila
Pyry Heikkinen
Laura
Emma
Radwan
Miatsu
Antti
Junttiska
ana
Toni
Anni
Eve
Karri
Eltsa
Kimmo Haapanen
Joona
Lisa Holopainen
heidileidi
ah
mikkeli
Hanna
Jari-Erik Nurmi
Silja Pöyhönen
Kerttu
Juho Leskinen
miesfani016
maik
Katariina Pänkäläinen