Tapahtumat → Stimpan Street workout

Stimpan Street workout

Ajankohta: 16.9.2015 klo. 17:00

Paikka: Tuomiojšrvi

Tyyppi: LiikuntaStimpat valloittavat Tuomiojärven street workout -puiston keskiviikkona 16.9 klo 17:00! Mukaan tunnille pääsee 14 stimppaa liikuntavastaavan lisäksi. Ohjattu tunti kestää tunnista puoleentoista tuntiin. 

 

Street workout on ulkona tapahtuvaa kehonpainoharjoittelua. Pelkästään omalla keholla tapahtuva harjoittelu antaa haastetta niin aloittelijalle, kuin kokeneellekin konkarille, sillä jokaisesta liikkeestä on olemassa helpompia ja vaikeampia versioita. Täten tunnille osallistuessa ole väliä kuinka paljon tai vähän aiempaa kokemusta löytyy.

 

Kehonpainoharjoittelussa vain mielikuvitus on rajana, erilaisia liikkeitä ja variaatioita on äärettömästi. Näiden suorittamiseen et tarvitse kuin itsesi ja koko maailma voi toimia kuntosalinasi. Kehonpainoharjoitteet kuormittavat kehoa kokonaisvaltaisesti. Pelkkää kehonpainoa käyttäen pystyt kehittämään itseäsi monipuolisesti, sillä voima, kestävyys, liikkuvuus ja kehonhallinta paranevat lajin parissa.

 

Street workoutissa pääset heittäytymään ja haastamaan itseäsi pitämällä samalla hauskaa porukassa. Street workout on yhteisöllinen laji, minkä vuoksi on huippua päästä tutustumaan tähän stimppojen kanssa.

 

Oman mielikuvituksen varassa ei kuitenkaan tarvitse tällä tunnilla vielä olla, sillä street workout-ohjaaja Marko Cieslak ohjeistaa ja opastaa meitä liikkeissä. :) Ohjattu tunti maksaa stimpan tuen jälkeen vaivaiset kolme euroa osallistujalta. Tämän tunnin jälkeen olet saanut uutta näkökulmaa treenaamiseen ja voit täysin ilmaiseksi käyttää maailmaa kuntosalinasi.

 

Mukaan otat itsesi ja vettä, niillä pärjäät jo pitkälle :)

 

MITÄ? MISSÄ? MILLOIN?

  • Street workoutia stimppojen kera!

  • Tuomiojärven ranta

  • klo 17 –>

  • 3 euroa

  • Koska oma keho on paras!

 

Tässä vielä motivaatiopätkä tähän loppuun, mihin sitä voi pitkällä harjoittelulla päästä. En lupaa, että nämä temput onnistuvat tämän treenin jälkeen. :D 

 

Varoitus! Kehonpainoharjoittelu saattaa aiheuttaa riippuvuutta. ;)