Tapahtumat → Järjestöinfo

Järjestöinfo

Ajankohta: 6.10.2015 klo. 17:00

Paikka: Lea Pulkkisen sali

Tyyppi: KoulutusHUOM HUOM! Ilmoittautuminen alkaa torstaina 17.9. klo 12. Muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä erityisruokavaliostasi sekä otatko olutta, siideriä vai limua

Sinä psykologian fuksi, sinä siinä! Tiesitkö, että sinusta pitää huolen Stimuluksen lisäksi moni muukin psykologian alaan liittyvä organisaatio? Tämän tapahtuman pyhänä tehtävänä on selkeyttää tätä järjestösoppaa! Illan aikana on myös mahdollista liittyä helpolla tavalla Psykologiliiton jäseneksi, kunhan ensin kerromme teille mitä TE siitä hyödytte. Tarjolla on myös ilmaista ruokaa ja juomaa, joten paikalle kannattaa tulla :)

Illan aikana sinulle esitetään neljä eri järjestöä: Psykologiliitto (Psyli), Keski-Suomen Psykologiyhdistys (KePsy), Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto (SPOL) ja European Federation of Psychology Students' Associations (EFPSA).

Psykologiliitto on Suomen psykologien ammattiliitto ja kattojärjestö. Sen valtakunnallinen tehtävä on edustaa teitä työelämässä, valvoa etuja ja vaikuttaa lainsäädäntöön. Keski-Suomen psykologiyhdistys on Psylin paikallinen leka, joka hoitaa asioita Keski-Suomen alueella ja on yksi isoimmista paikallisyhdistyksistä, kiitos opiskelijoiden!

Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto taasen on Suomen kuuden psykologian ainejärjestön (Stimulus, Cortex, Kompleksi, Oidipus, Fobia ja Impuls) kattojärjestö. Sen pääasiallinen tehtävä on valvoa opetuksen laatua ja huolehtia opiskelijan eduista valtakunnallisesti. EFPSA on Euroopan opiskelijoiden kattojärjestö, joka järjestää vuosittain mm. legendaarisen EFPSA-kongressin, johon tulee opiskelijoita Euroopan jokaisesta kolkasta.

Tule kuulemaan näistä järjestöistä lisää ja liittymään Psylin jäseneksi! Psyliin kuuluu yli 90% psykologeista, ja siihen saa liittyä jo opiskeluvaiheessa. Kannattaa siis tulla kuuntelemaan ja tekemään päätöksiä itse!

Nähdään Lea Pulkkisen salissa!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.


Tapahtumaan ilmoittautunut: 74 henkilöä

Jormäkki
Joonas Sahramäki
Tiina Autio
Johanna Sakko
Miia Vesikukka
Pulla
Sonja Eneh
Milja
Kiia
Minni Muhonen
Marika
Venla Pousi
Pia Jussila
Hanna
Jonna Luopa
Ilona Parviainen
Sanna Lemponen
Noora Winter
Juuli Suominen
Karoliina Kukkola
Rosa
Anni
Sanna Kyllönen
Tuuli-Maria Laitinen
Markus55309
Jenni
Järjestölaakso
hugahugahugahuga
sohvi
Janika
Laura Rissanen
Annamari Järviniemi
Niina Heinonen
Jane
Lotta Niemi
Henna
Miia
Anna Takkunen
Kaisa Pesonen
Senni Patronen
jenna rintaluoma
Annukka Pollari
Sanna Yli-Hakola
Tanja-Tuulia
Noora Leinonen
Sonia
Karoliina Hiltunen
Arttu
Enni Taajamo
Jenni
Maria Vesterinen
Natalia Veid
Aada Ahola
Lisa
Iida Honkavaara
Eeva Nousiainen
Henna
Anni
sara
kikka
Lasse Karjalainen
Mikael Jäksön
Matti Halmevuo
ukko
Senni
Iina Lehikoinen
Heidi Valli
Elisa
Hensku
Oona Rautiainen
Senni Uusitorppa
Tuuli Laamanen
Aksu
Reettakaisa Leskinen