Tapahtumat → Alumnitapahtuma

Alumnitapahtuma

Ajankohta: 4.4.2014 klo. 15:00

Paikka: Agora

Tyyppi: Muu tapahtumaMeillä on ilo kutsua Teidät Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen ja psykologian opiskelijoiden yhdessä järjestämäänalumnitapahtumaan

 

 

Tapahtuma järjestetään Jyväskylän Mattilanniemessä Agora-rakennuksessa perjantaina 4.4.2014 klo 15-20 osoitteessa Mattilanniemi 2, Jyväskylä (katso kartta).

 

Alumnitapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa tässä muodossa psykologian opiskelijoiden ja ainejärjestö Stimuluksen aloitteesta. Tapahtuman tarkoituksena on saattaa alumneja ja opiskelijoita yhteen, herätellä keskustelua ja muistella vanhoja opiskeluaikoja. Tilaisuudessa kuullaan puheita ja esityksiä. Sanansa tulevat sanomaan psykologian laitoksen nykyinen johtaja Jari-Erik Nurmi sekä Stimuluksen puheenjohtaja Kimmo Haapanen. Lisäksi illan aikana kuulemme muistoja vanhoilta opiskeluajoilta sekä uusimpia tuulia laitoksemme tutkimustyöstä. 

 

Varsinaisen ohjelman jälkeen paikalle on varattu salaattibuffet ja viinitarjoilu. Paikalle saapuvat myös kampusmuusikot ja ruokailun lomassa on vapaata aikaa seurustelulle. Illan päätteeksi halukkaat voivat jatkaa iltaa yhdessä keskustan ravintoloihin. 

 

Osallistujamäärä on rajattu, joten tapahtumaan on järjestetty ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen tapahtuu tästä linkistä, joka avautuu 1.3.2014 klo 12:00 ja sulkeutuu 15.3.2014. Jos osallistumisesi estyy, laitathan sähköpostia osoitteeseen koulutus@stimulus.fi

 

Mukana järjestämässä Jyväskylän yliopiston psykologian laitos, Keski-Suomen psykologiyhdistys sekä Stimulus ry.

 

 

Toivotamme teidät kaikki sydämellisesti tervetulleiksi!