Tapahtumat → Fuksisauna

Fuksisauna

Ajankohta: 17.9.2015 klo. 17:00

Paikka: Opinkivensauna

Tyyppi: Muu tapahtumaFuksisauna on pian täällä jälleen!

Sauna on lämmin, seura kuumaakin kuumempaa, pelit villejä, nyyttäriruoka herkullistakin herkullisempaa ja musiikki pääosin hyvää. Syksyn ensimmäinen saunailta järjestetään torstaina 17.9. klo 17.00 alkaen. Paikkana on seminaarinmäellä sijaitseva Opinkiven sauna. Tämä tapahtuma on suunnattu ekslusiivisesti fukseille - lämpöä luvassa kuitenkin myös koko jäsenistölle 20.10. järjestettävässä Stimppasaunassa! :)

Saunalla voit saunomisen lisäksi myös hengailla, jutustella, tutustua uusiin kanssaopiskelijoihin, nauttia halutessaan erilaisia virvokkeita ja herkutella nyyttäripöydän antimilla. Saunominen (tai mikään muukaan) ei siis ole pakollista :) Ennen saunomista on luvassa myös epävirallinen sivuaineinfo, jossa vanhemmat opiskelijat kertovat kokemuksiaan sivuaineistaan.

Stimulus pyrkii myös kehittämään toimintaansa ympäristöystävällisempään suuntaan ja kannustaa ottamaan saunakamppeiden lisäksi mukaan oman pefletin! Tule siis rohkeasti paikalle ihmettelemään stimppahenkeä ja rentoutumaan laatuseurassa ekojen viikkojen hälinän keskellä! :)

 

 

Sauna evening welcomes exchange students as well ! Bring yourself and something eatable to share :)

WHAT: Sauna for freshmen
WHERE: Opikivi sauna
WHEN: Thursday 17 Sept at 5pm