Tapahtumat → Stimpat seikkailupuistossa

Stimpat seikkailupuistossa

Ajankohta: 19.5.2015 klo. 17:00

Paikka: Laajavuori

Tyyppi: LiikuntaUusi yritys stimpoilla päästä seikkailemaan! Stimulus valtaa Laajavuoren seikkailupuiston sittenkin tiistaina 19.5 klo 17:00. Kesä lähenee ja kelitkin toivottavasti vain paranevat! Puistossa saa seikkailla kolme tuntia, mutta paikalta voi poistua oman fiiliksen mukaan.

Täällä pääset haastamaan itseäsi ja uskallustasi eri tasoisilla köysiradoilla. Aiempaa kiipeilykokemusta ei tarvitse, sillä ratoja löytyy jokaiseen lähtöön. Aluksi annetaan ohjeistus puistossa etenemiseen, jonka jälkeen pääsemme itsenäisesti kiertämään puiston eri ratoja.

Tämä mahtava seikkailukokemus maksaa Stimuluksen avustuksen jälkeen 15-17 euroa osallistujamäärästä riippuen. Kymmenen seikkailijan lähtiessä matkaan hinta on 15 euroa. Alle kymmenelle lähtijälle hupi kustantaa 17 euroa per naama. Matkaan mahtuu 20 stimppalaista ja ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 12.5 klo 10:00. Ilmoittautuminen sulkeutuu jo torstaina 14.5 klo 22:00, joten klikkaile siis nimesi listaan heti, jos janoat hulvatonta menoa ilmoissa liidellen. :)

Päälle kannattaa laittaa joustavat, mutta likaantumisen kestävät vaatteet. Seikkailupuistoon kannattaa ottaa mukaan myös hanskat. Haskoja voi ostaa myös paikan päältä kolmella eurolla. Nappaathan matkaan myös opiskelijakorttisi. 

 

Lue lisää seikkailupuistosta täältä. Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

Kysymyksiä voi myös lähettää osoitteeseen liikunta@stimulus.fi

 

MITÄ? MISSÄ? MILLOIN?

  • Hulvatonta seikkailua seikkailupuistossa

  • Laajavuorentie 15

  • Tiistai 19.5 klo 17:00 ->

  • 15-17e

  • Voiko liikunta paljon hauskempaa enää olla?