Tapahtumat → Kosmospoliitti

Kosmospoliitti

Ajankohta: 11.4.2014 klo. 12:00

Paikka: Lht Helsingin satamasta

Tyyppi: BileetTeretulemast Tallinkille! Kyllä vain, KosmoSPOLiitti tulee taas! Risteilyn ajankohta on 11.-12.4., ja tällä kertaa reittimme kulkee Helsingistä kauniin keväiseen Tallinnaan.

Perjantai-ilta kuluu tutuissa SPOL-meiningeissä - maissa on luvassa tieteellistä ohjelmaa noin klo 14 eteenpäin, Salli Saari tulee puhumaan Psykologiliiton tieteellisestä toimikunnasta ja psykologin mahdollisuudesta vaikuttaa, laivalla trainereiden vetämää villiä toimintaa ja tietysti vapaata yhteistä hengailua eri kaupungeista saapuvi...en psykojen kesken.

Lauantai-aamuna saavumme Tallinnaan, jossa vietämme kokonaisen aamupäivän. Jos siis mielesi tekee ostosmatkalle Tallinnaan sattumoisin juuri ennen vappua, tämän tapahtuman yhteydessä tarjoutuu myös sille oiva tilaisuus! Palaamme takaisin Helsinkiin lauantaina iltapäivällä.

Risteilyn ikäraja on 18 vuotta, joten tällä kertaa kaiken ikäisillä psykoilla on tasapuolinen mahdollisuus päästä mukaan matkaan. Jos siis missasit KosmoSPOLiitin syksyllä, haluat uusintaa aiemmat hauskat KosmoSPOLiitti-fiilikset tai muuten vaan haluat viettää hauskan risteilyn psykojen seurassa, laita päivämäärä kalenteriin ylös jo nyt!
 
Perjantai-illan buffetin hinta on 33€. Lisäksi laivalla on mahdollisuus lauantain aamiaisbuffettiin (10,50€), tai lounasbuffettiin (25€).

Ilmoittautuminen aukee erillisessä lomakkeessa ke 5.3. klo 12.00. Lomakkeen pääset täyttämään tästä linkistä: https://docs.google.com/forms/d/1aDZf114fgb39Rht608dQodIGFBHXkWxVyruC4ZuqyQQ/viewform