Tapahtumat → Hallituksen kokous

Hallituksen kokous

Ajankohta: 8.4.2015 klo. 16:00

Paikka: Agora Alfa

Tyyppi: KokousStimpan hallitus kokoustaa jälleen 8.4. klo 16.00 alkaen paikassa Agora Alfa. Paikalle ovat tervetulleita kaikki järjestömme jäsenet.

Kokouksessa valitaan uusi sosiaalipoliittinen vastaava. Alta löytyy lyhyehkö kuvaus pestistä.

Mitä ihminen tarvitsee hyvään elämään? Ainakin terveyttä, asunnon, toimeentulon sekä tasa-arvoista kohtelua ympäristöltään. Nämä kaikki ovat sosiaalipolittiisia aihealueita, joita pohditaan kerran kuussa JYY:n sosiaalivaliokunnan kokouksissa. 
 
Nyt sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan ja vaikuttamaan näihin opiskelijan elämän edellytyksiin, sillä Stimuluksen sopon pesti on nyt haettavissa! Sosiaalipoliittinen vastaava eli sopo huolehtii Stimuluksen jäsenistön keskuudessa tasa-arvoon ja opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvistä asioista. Hän osallistuu JYYn sosiaalipoliittisen valiokunnan toimintaan ja informoi siellä esille tulleista asioista Stimuluksen hallitusta ja jäseniä.
 
HUOM! Vaikka kyse on opiskelijoiden edunvalvonnasta ja hyvinvoinnista, antaa se lisäksi tärkeää kokemusta ja yleistä ymmärrystä yhteiskunnan sosiaalipoliittisista rakenteista. Tämä on oleellista tietoa psykologien työssä, jossa ihmistä tuetaan kokonaisvaltaisesti yhteiskunnan eri oravanpyörissä.

Toisena toimihenkilöpestinä hakuun tulee ammatillisten opintojen työryhmän opiskelijaedustajan pestiKyseessä on yksi metodiopintojen sektoriedustajista. Tehtävät ovat tavalliseen tapaan sektoriedustajan tehtäviä eli osallistuminen ammatillisten opintojen työryhmän kokouksiin, välittää siitä tietoa Stimuluksen ja laitoksen välillä, kerätä kurssipalautteita mm. työelämäopintojen kursseilta eli työelämävalmiudet I, työelämävalmiudet II ja työelämävalmiudet III kokonaisuuksien kursseilta, ja käydä palautteista tehtyjä koonteja läpi laitoksen henkilökunnan kanssa sekä tuoda näin opiskelijan ääni esiin. Näihin kuuluvia kursseja ovat mm. haastattelu- ja vuorovaikutusmenetelmät, psykologisen arvioinnin perusteet ja psykoterapiakurssit. Nyt on siis oiva tilaisuus päästä kehittämään nimenomaan paljon konkreettista tietoa ja harjoittelua sisältävien ja tulevan työelämän kannalta merkittävien kurssien opetusta.

Haku molempiin pesteihin onnistuu sekä paikan päällä kokouksessa että ennakkohakemuksella. Jos et pääse paikalle kokoukseen, voit lähettää minulle vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen pj@stimulus.fi. Hakemuksessasi voit vapaasti kertoa itsestäsi sekä motivaatiostasi koskien hakemaasi toimihenkilöpestiä.


Tervetuloa kokoustelemaan! Alustava esityslista löytyy alta.

-----------------------------------------------------------------

Esityslista

Hallituksen kokous 8.4.2015 klo 16.00

 

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

3. Pöytäkirjantarkastajien valinta

4. Edellisen kokouksen pöytäkirja

5. Esityslistan hyväksyminen

6. Rahatilanne ja kulukorvaukset

7. Jäsenrekisteri

8. Nettipäätökset

9. Sosiaalipoliittisen vastaavan valinta

10. Ammatillisten opintojen työryhmän opiskelijaedustajan valinta

11. Tulevat tapahtumat

12. Kuulumiset

13. META

14. Seuraava kokous

15. Kokouksen päättäminen