Tapahtumat → Seksuaalikoulutus

Seksuaalikoulutus

Ajankohta: 26.3.2015 klo. 17:00

Paikka: L304

Tyyppi: KoulutusKiinnostaako seksuaalisuus ja sukupuolisuus ja niiden moninaisuus? Haluatko kuulla lisää seksuaalivähemmistöistä ja heidän kokemuksistaan? Mitä sinä toivoisit seksuaalisuuskoulutuksen käsittelevän?

 
Jyväskylän Setan kouluttajat saapuvat kertomaan meille seksuaalisuudesta torstaina 26.3 klo 17-20 Liikunnalle saliin L304.
 
Koulutus käsittelee seksuaalisuutta ja sukupuolta sekä näiden moninaisuutta. Paikalle saapuu kouluttajia sekä kokemusasiantuntijoita kuten esimerkiksi transsukupuolinen henkilö. Kokemusasiantuntijoiden kautta halutaan tuoda esille heidän henkilöhtaisia kokemuksiaan ja kuinka heidät on kohdattu tai kuinka he haluaisivat, että heidät kohdattaisiin. Kenellä muulla olisi parempaa kokemusta, kuin niillä, jotka ovat itse kokeneet näitä asioita. Kouluttajilla on monipuolista ja pitkänajan kokemusta eri aihealueilta.
 
Jotta saadaan koulutuksesta mahdollisimman meidän näköinen ja meidän tarpeitamme vastaava, niin aiheideoita saa lähettää edelleen! Joitakin olen saanutkin jo. Lähetä aiheideoita minulle osoitteeseen koulutus@stimulus.fi tiistaihin 24.3 mennessä.
 
Kouluttajat toivovat paljon keskustelua ja kysymyksiä aiheesta koulutuksessa. Muista, että tyhmiä kysymyksiä ei ole! Saavu siis paikalle avoimin mielin valmiina heittäytymään aiheen pyörteisiin sekä keskustelemaan avoimesti kaikesta. Illasta tulee varmasti mahtava!