Tapahtumat → Mestaruussitsit

Mestaruussitsit

Ajankohta: 2.4.2014 klo. 18:00

Paikka: Escape

Tyyppi: BileetKetkä sitsaa parhaiten? Kenen laulu kantautuu Jyväsjärven yli Kuokkalan perukoille? Kenellä on hauskimmat lisäsäkeistöt, kekseliäin teema ja paras yhteishenki? Nyt siitä otetaan jälleen selvää!

Mestaruussitsit ovat täällä taas ja puolustavana mestarina Stimulus Ry:llä on tänä vuonna kunnia hostata tätä leikkimielistä kisailuiltaa Club Escapessa. 
Nyt Sporticuksella on mahdollisuus osoittaa, onko vuoden sitsaustreeni tuottanut tulosta vai ollaanko ylikunnon puolella. Pörssi Ry:llä on myös ollut vuoden verran aikaa hioa omia markkinointistrategioitaan puhumattakaan Dumppi Ry:stä, jonka jäsenistön tiedetään viettäneen lukusia tunteja etsien sitsivinkkejä niin internetin syövereistä kuin useilta sitseiltäkin. 

Jokainen ainejärjestö saa edustaa sitä tyyliä ja teemaa, minkä parhaaksi kokee ja voittajana poistuvat he, jotka jaksavat alusta loppuun katsomatta taakseen. 

Sitsit maksavat alkoholillisena 17€ (holiton 15€) sisältäen narikan, haalarimerkin, kaksi mietoa, kaksi kaatoa, ruoan, jälkiruokadrinkin sekä Champions-party-jatkobileet Escapessa.

Linkki fb-tapahtumaan: (tulossa)


Tulkaahan Stimppalaiset sankoin joukoin puolustamaan meidän mestaruutta! ;)