Tapahtumat → LinkedIn -koulutus

LinkedIn -koulutus

Ajankohta: 24.3.2015 klo. 17:00

Paikka: Yliopiston kirjasto 126A

Tyyppi: KoulutusStimppalainen! Haluatko valmistuttuasi työllistyä unelmapestiisi? Tule parantamaan todennäköisyyksiäsi Stimpan LinkedIn -työpajaan! Koulutus järjestetään 24.3. klo 17 kirjaston ATK-luokassa B 126A ja sinne mahtuu mukaan 15 nopeinta stimppaa.

Jos et tiedä LinkedInistä mitään, niin ei haittaa. Juuri tähän ja moneen muuhun tarpeeseen koulutus tulee vastaamaan. Karrikoiden LinkedIn on työelämän Facebook: sinne luodaan profiili, postataan työelämään liittyviä juttuja seinälle ja lisätään kavereita verkostoon. Erona kuitenkin on, että sen tehtävänä on vain ja ainoastaan tuoda esille ammatillista puolta ihmisestä. Sinne ei siis ole hyvä postata pikkujoulukuvia.

Kolmituntisen aikana sinä opit, mikä LinkedIn oikein on ja kuinka sitä voi käyttää hyväksi työnhaussa. Lisäksi tulette luomaan oman profiilinne sinne sisältäen työhistorianne. Konkreettia hyötyäkin tästä on, sillä useaan kesätyöpaikkaan hakiessa voi linkata nykyisin oman profiilinsa! Lisäksi illan aikana tullaan myös kertomaan vinkkejä hyvän LinkedIn -profiilin luomiseen. Kirsikkana kakun päällä koulutuksessa olijat pääsevät kasvattamaan verkostoaan linkittymällä toisiinsa sekä kouluttajiin.

Pekka Peruspessimisti varmaan jo miettii tässä vaiheessa, ettei tästä ole mitään hyötyä. Pekka on väärässä. Samoja vinkkejä voi hyödyntää myös CV:tä tuunatessa, eikä koulutuksesta muuten haittaakaan ole. Aivan varmasti lopputulema illan jälkeen on joko neutraali tai positiivinen. Joten nyt se suu suppuun Pekka.

Ilmoittautuminen tähän huikeaan iltamaan alkaa 19.3. klo 12 ja päättyy sunnuntaina 22.3. klo 20. Tapahtuma on I L M A I N E N. Nappaa siis paperiset työtodistuksesi ja paras edustuskuvasi sähköisenä mukaan, ja tule edistämään työelämätaitojasi rennossa ilmapiirissä muiden stimppalaisten kanssa.

Lyhyesti ja ytimekkäästi:

MITÄ? LinkedIn -työpaja
MISSÄ? Kirjastolla 126A-tilassa
MILLOIN? 24.3. klo 17->
MIKSI? Työllistyminen on ihan jees

MUKAAN:

- Työtodistuksesi
- Hyvä kuva itsestäsi elektronisessa muodossa
- Muut koulutustodistukset yms. (hygieniapassi, EA-kurssi jne.)