Tapahtumat → Stimuluksen leffailta: Tumman veden päällä

Stimuluksen leffailta: Tumman veden päällä

Ajankohta: 25.2.2015 klo. 16:00

Paikka: Lea Pulkkisen sali

Tyyppi: Muu tapahtumaMikä kuulostaisikaan paremmalta, kuin rento illanvietto mukavassa seurassa? Tämä yhdistettynä kotimaiseen Tumman veden päällä -elokuvaan ja nyyttäripöydälliseen leffaherkkuja, ja Stimuluksen leffaillan resepti on valmis! Saavu siis Lea Pulkkisen saliin keskiviikkona 25.2. Ovet aukeavat kello 16, ja leffa starttaa tasan klo 17.00, pidäthän siis huolen, että olet paikalla viimeistään 16.45, jotta pääsemme aloittamaan ajoissa. 

Tumman veden päällä (2013) on Peter Franzenin kaunis ja koskettava omaelämänkerralliseen romaaniin perustuva kotimainen filmatisointi, sekä Franzénin debyytti ohjaajana ja käsikirjoittajana. Elokuva on herkkä, mutta hauskuuttakin sisältävä nuoren pojan kasvukertomus, ja kertomus alkoholismista lapsen näkökulmasta. Pääosissa nähdään Samuli Edelmann, Matleena Kuusniemi sekä Olavi Angervo. 

Elokuvan kesto on 1 h 48 min, jonka jälkeen paikalle voi jäädä hengailemaan ja vaihtamaan elokuvan herättämiä ajatuksia aina klo 20.00 asti, jolloin Agoran ovet sulkeutuvat. Stimuluksen tuen ansiosta ilta on täysin ilmainen, mutta otathan mukaan hieman pientä purtavaa, jotta saamme hyvät tarjoilut pystyyn! Tervetuloa!

MITÄ? Stimuluksen leffailta
MISSÄ? Lea Pulkkisen sali
MILLOIN? Keskiviikkona 25.2. klo 16, leffa starttaa klo 17
MITÄ MUKAAN? Leffaherkkuja nyyttäripöytään
MIKSI? Koska upea kotimainen elokuvaelämys, rentoa illanviettoa sekä parasta seuraa!