Tapahtumat → Stimpan sirkustemppuilut

Stimpan sirkustemppuilut

Ajankohta: 15.4.2015 klo. 15:15

Paikka: Jyvšskylšn sirkuskoulu, Ahjokatu 8

Tyyppi: Liikunta 

Nyt päästään pyörähtämään sirkuksen ihmeellisessä maailmassa! Keskiviikkona 15.4 klo 15:15-16:45 Jyväskylän sirkuskoulun ja Parkour Akatemian tiloissa järjestetään yksityistunti 12 stimppalaiselle. Täällä pääset kokeilemaan lattia- tai ilma-akrobatiaa sekä muita erinäisiä sirkustemppuiluja. Meille on suunniteltu tutustumistunti, jossa sirkuksen monipuolisia aktiviteetteja tuodaan tutuiksi. Tästä tulee varmasti hauskaa ja hikistä!

Tämä puolitoista tuntia täyttä hupia kustantaa Stimuluksen ja mahdollisen JYYn avustuksen jälkeen 5-7 euroa osallistujamäärästä riippuen. Täydelle osallistujamäärälle tunti kustantaa vaivaiset 5 euroa :) Tämä hauskuus on varmasti hintansa väärti!

Ilmottautuminen alkaa perjantaina 27.3 klo 12:00. Olethan nopea, sillä tilaa on tällä kertaa liikuntavastaavan lisäksi vain 11 stimppalaiselle!

Puethan päällesi vaatteet, missä ei ole vetoketjuja tai muita kovia osia. Vetoketjut voivat rikkoa sirkuksen herkkiä kankaita. Esimerkiksi treenihousuista ei saisi löytyä vetoketjuja. :) 

 

MITÄ? MISSÄ? MILLOIN?

  • Hupaisaa sirkustemppuilua 15.4

  • Klo 15:15-16:45 Jyväskylän sirkuskoulu

  • 5-7 euroa

  • Päälle vaatteet ilman vetoketjuja tai muita kovia osia.

  • Hauskaa, uutta ja ainutlaatuista!