Tapahtumat → Stimuluksen hyvinvointipäivä

Stimuluksen hyvinvointipäivä

Ajankohta: 23.3.2015 klo. 10:00

Paikka: Monessa paikassa!

Tyyppi: Muu tapahtumaNyt on aika ottaa päivä täysin itselleen ja omalle hyvinvoinnille! Stimuluksen hyvinvointipäivää vietetään maanantaina 23.3. Päivä pitää sisällään liikuntaa, luentoa ja rentouttavan saunaillan Opinkivellä. Voit osallistua kaikkeen tai valita omiin aikatauluihin sopivat osuudet.

Päivä starttaa klo 10:00 suosituksi nousseella HIIT-treenillä rytmiikkasalissa. Päivää ei voisi paljon paremmin aloittaa, kun hyvällä treenillä! Heti aamutuimaan pääset noutamaan endorfiiniryöpyn kehoosi, josta saat sitten nauttia koko päivän ajan. HIIT on korkeatehoista intervallitreeniä, jossa kovalla intensiteetillä suoritetut osuudet ja palautumisjaksot vaihtelevat.  Alkulämmittelyn jälkeen vedetään itse treeni, joka kestää maksimissaan puoli tuntia. Vaikka treeni kestää vain lyhyen aikaa, hyödyt ovat sitäkin suuremmat. Nyt on tilaisuus haastaa itseäsi ja nauttia liikunnasta tsemppaavassa stimppaporukassa. Treeni vedetään oman kunnon mukaan, joten kuka vain voi osallistua. :) Tunnin vetäjänä toimii liikuntavastaava itse.

Päivän seuraavassa osiossa pääsee naukkamaan palan liikuntapsykologiasta. Luento liikunnasta ja psyykkisestä hyvinvoinnista alkaa klo 14.30 luentosalissa MaD 259. Kyseistä aihetta ei tarpeeksi päästä psykologian opinnoissa kuulemaan, joten varaa kalenteristasi aikaa tälle maanantaiselle iltapäivälle. Tätä mielenkiintoista ja ainutlaatuista luentoa meille saapuu pitämään Markku Ojanen. Markku on psykologian emeritusprofessori ja toimii luennoitsijana sekä kirjailijana. Hänen keskeisimpiä tutkimusalueita ovat olleet mielenterveys, terveyspsykologia, erityisesti liikunta ja hyvinvointi sekä positiivinen psykologia ja onnellisuus. Luento kestää noin tunnin, jonka jälkeen aikaa kysymyksille. Pääset tässä kuulemaan, miksi kannatti osallistua treeniin aamulla!

Päivä huipentuu saunailtaan Opinkivellä klo 17:00 alkaen. Tämä saunailta järjestetään teemalla hyvinvointi. Saunaillan purtavat toimivat nyyttäriperiaatteella, joten tuo mukanasi jotain evästä, mikä saa sinut voimaan hyvin. Tämähän voi olla melkeinpä mitä vain! Saunaillassa saattaa tuoksua myös proteiinipizza, joten perille löydät seuraamalla ruoan tuoksua.. Uusi yhteistyökumppanimme Kauneushuone Marian pitäjä tulee myös kertomaan meille ruoan vaikutuksesta ihon hyvinvointiin. Unohdetaan stressi ja kiireet, rentoudutaan saunassa, nautitaan toistemme seurasta sekä syödään hyvin. :)

 

MITÄ? MISSÄ? MILLOIN?

-> PALJON KAIKKEA

 

-          Endorfiinit kattoon nostava HIIT

-          klo 10:00, Rytmiikkasali

-          Treenikuteet ja vesipullo

-          Because you are worth it

 

-          Liikuntaa ja psyykkistä hyvinvointia käsittelevä luento

-          klo 14.30, MAD259

-          Koska liikunta ja Markku Ojanen!

 

-          Hyvinvointisauna

-          klo 17:00, Opinkivi

-          Muista nyyttärit ja oma pyyhe.

-          Koska ruokaa, mahtavia tyyppejä ja lämmin sauna!