Tapahtumat → Hallituksen kokous

Hallituksen kokous

Ajankohta: 18.2.2015 klo. 18:00

Paikka: Agora C234

Tyyppi: Kokous



Stimuluksen hallitus kokoustaa keskiviikkona 18.2. paikassa Agora C234 klo 18.00 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita kaikki järjestömme jäsenet.

Kokouksessa on jaossa sekä kliinisen että neuropsykologian sektorin opiskelijaedustajan toimihenkilöpestit, joten nyt on oiva tilaisuus lähteä mukaan tekemään ja vaikuttamaan! Pesteihin saa hakea vuosikurssista riippumatta, eikä hakua ole rajattu vain yhteen pestiin. Haku onnistuu joko paikan päällä kokouksessa tai ennakkohaulla. Jos et pääse paikalle kokoukseen, niin lähetäthän lyhyen viestin allekirjoittaneen sähköpostiin (pj@stimulus.fi), jossa kerrot hieman itsestäsi ja motivaatiostasi koskien pestiä. 

Kokouksessa päätetään myös kahdesta uudesta toimihenkilöpestistä - vuosijuhlavastaavasta sekä haalarimerkkivastaavasta. Vuosijuhlien järjestämisen kannalta on lähdetty etsimään parasta mahdollista toimintatapaa ja olemme keskustelleet toimihenkilöhausta. Haalarimerkkivastaavan tarkoitus on helpottaa yritysvastaavan kasvavaa työmäärää haalarimerkkimyynnin osalta sekä netissä että muualla - aina tarpeen vaatiessa. Näihinkin toimihenkilöpesteihin voi hakea kokouksessa tai ennakkoon lähettämällä minulle sähköpostiin (pj@stimulus.fi) vapaamuotoisen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja motivaatiostasi koskien pestiä. 

Kaikkiin toimihenkilöhakuihin lähetetyt mahdolliset ennakkohakemukset on oltava minulla mieluusti maanantai-iltaan 16.2. mennessä. Lisätietoa pesteistä löytyy tämän viestin lopusta.

Näiden lisäksi kokouksessa keskustellaan mahdollisista toimihenkilöille tehtävistä työsähköposteista, Facebook-oikeuksista ja tapahtumakannan käyttöoikeuksista. Jäsenkyselyn palautteiden koontia käydään myös tiivistetysti läpi. 

Olethan ajoissa paikalla!

Terkuin

Heidi
Puheenjohtaja

------------------------------------------------

Kaipaatko lisätietoa haettavista toimihenkilöpesteistä?

Kliinisen sektorin opiskelijaedustajat osallistuvat sektorinsa kokouksiin (kerran/vko) ja välittävät tietoa Stimuluksen ja psykologian laitoksen välillä. Sektoriedustajat myös keräävät palautetta sektorilleen kuuluvilta kursseilta, sekä käyvät palautteista laadittuja koosteita läpi yhdessä opetushenkilökunnan kanssa sektorikokouksissa. Tavoitteena on kehittää opetuksen laatua yhteistyössä laitoksen kanssa. Tämä on stimppalaiselle erinomainen tilaisuus verkottua laitoksen henkilökunnan kanssa ja osallistua opintojen ohessa myös
opetuksen kehittämiseen. Pestistä saa 2op ja työtodistuksen (jos pestissä on vuoden päivät)

Neurosektorilla toimii tällä hetkellä 4 opiskelijaedustajaa. Opiskelijaedustajat osallistuvat psykologian laitoksen neurosektorin kokouksiin ja välittävät tietoa Stimuluksen ja laitoksen välillä. Neurosektori kokoustaa n. 2-4 kertaa vuodessa. Opiskelijaedustajat keräävät palautetta sektorilleen kuuluvilta kursseilta ja käyvät palautteista laadittuja koosteita läpi opetushenkilökunnan kanssa näissä sektorikokouksissa. Tavoitteena tälle on kehittää opetuksen laatua yhteistyössä laitoksen kanssa. Neurosektorilla on Stimpan kaapissa oma kansio, joihin palautteiden koosteet kootaan. Opiskelijaedustajat ovat myös osa Stimuluksen koulutuspoliittista tiimiä, joka kopon johdolla hoitaa psykologian opetuksen laadunvalvontaa ja kehitystyötä.

Vuosijuhlavastaava vastaa Stimuluksen 53-vuotisjuhlien järjestämisestä vuonna 2015. Hän kokoaa muutaman henkilön vuosijuhlatiimin ja toimii samalla tiimin ja hallituksen välisenä linkkinä. Pestiläinen saa aiempien vuosijuhlien järjestämiseen liittyviä materiaaleja, joista on apua tulevien juhlien suunnittelussa. Kysymyksiä saa lähettää osoitteeseen pj@stimulus.fi.

Haalarimerkkivastaava on yritysvastaavan oikea käsi haalarimerkkien nettimyynnissä ja tähän liittyvässä käytännön työssä. Hän avustaa merkkitilausten vastaanottamisessa ja lähetyksessä. Haalarimerkkien nettimyynnin suosion kasvu on näkynyt yritysvastaavan työmäärän huomattavana nousuna, mihin nyt haetaan ratkaisua. Lisätietoa pestistä voi kysellä osoitteesta yritys@stimulus.fi.

------------------------------------------------


Esityslista

Hallituksen kokous 18.2.2015 klo 18.00

 

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

3. Pöytäkirjantarkastajien valinta

4. Edellisen kokouksen pöytäkirja

5. Esityslistan hyväksyminen

6. Rahatilanne ja kulukorvaukset

7. Jäsenrekisteri

8. Nettipäätökset

9. Kliinisen sektorin opiskelijaedustajan valinta

10. Neuropsykologian sektorin opiskelijaedustajan valinta

11. Vuosijuhlavastaava

12. Haalarimerkkivastaava

13. Toimihenkilöasiat

14. Jäsenkyselyn palautteiden läpikäynti

15. Tulevat tapahtumat

16. Kuulumiset

17. META

18. Seuraava kokous

19. Kokouksen päättäminen