Tapahtumat → Hallituksen kokous

Hallituksen kokous

Ajankohta: 23.1.2015 klo. 12:00

Paikka: Ag C234

Tyyppi: KokousStimuluksen hallitus kokoustaa ensimmäistä kertaa tälle vuodelle perjantaina 23.1. klo 12 alkaen paikassa AgC234. Paikalle ovat tervetulleita kaikki järjestömme jäsenet.

Kokouksessa on haussa kliinisen sektorin opiskelijaedustaja. Kliinisen sektorin opiskelijaedustajat osallistuvat sektorinsa kokouksiin
(kerran/vko) ja välittävät tietoa Stimuluksen ja psykologian laitoksen välillä. Sektoriedustajat myös keräävät palautetta sektorilleen kuuluvilta kursseilta, sekä käyvät palautteista laadittuja koosteita läpi yhdessä opetushenkilökunnan kanssa sektorikokouksissa. Tavoitteena on kehittää opetuksen laatua yhteistyössä laitoksen kanssa. Tämä on stimppalaiselle erinomainen tilaisuus verkottua laitoksen henkilökunnan kanssa ja osallistua opintojen ohessa myös opetuksen kehittämiseen. 

Kokouksessa myös pohditaan Stimuluksen tilien käyttöoikeuksia ja sitä, kenelle ne kuuluvat (mahdollisesti taloudenhoitajan lisäksi). Ympäristöasioissa keskustellaan tapahtumissa käytettävistä muovisista kertakäyttömukeista ja mahdollisista vaihtoehdoista sekä siitä, voisimmeko vähentää kertakäyttöastioiden käyttöä yleisesti. Keskustelun aiheena on myös mahdollisesti tuleva hypnoosikurssi.

Tulethan paikalle, jotta tiedät missä mennään! Esityslista löytyy alta.

Terveisin

pj Heidi

----------

 

Stimuluksen hallituksen kokous 23.1.2015 klo 12.00

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
3. Pöytäkirjantarkastajien valinta
4. Edellisen kokouksen pöytäkirja
5. Esityslistan hyväksyminen
6. Rahatilanne ja kulukorvaukset
7. Jäsenrekisteri
8. Nettipäätökset
9. Kliinisen sektorin opiskelijaedustajan valinta
10. Tilien käyttöoikeudet
11. Ympäristöasiat
12. Tulevat tapahtumat
13. Kuulumiset
14. META
15. Seuraava kokous
16. Kokouksen päättäminen