Tapahtumat → JYVÄSPEKSI

JYVÄSPEKSI

Ajankohta: 15.4.2024 klo. 17:45

Paikka: Päärakennus C, Seminaarinmäki

Tyyppi: KulttuuriJYVÄSPEKSI 15.4. KLO 18-> 

KRISTIINAN UUDET AATTEET

 

Kristiina on loputtoman kiinnostunut taiteista, tieteistä ja filosofiasta. Niin, ja onhan hän toki myös erään meille tutun pohjoisen suurvallan hallitsija. Nyt nuori kuningatar on kasvanut aikuiseksi, ja hän päättää vihdoin ottaa ohjat omiin käsiinsä. Tätä eivät kuitenkaan ihan kaikki sulata, eikä myöskään Kristiinan uutta kutsuvierasta, filosofi René Descartes'ia.

Mitä Kristiina aikoo?

Keitä ovat Descartes'n vanavedessä uiskentelevat kilpakosijat?

Ja miksi Turun yliopiston rehtori on niin ihmeen nauravainen?

 

Tule ottamaan siitä selvää 1600-luvun Tre Kronor -linnaan, jossa havitellaan valtaa, viisautta ja rakkautta. JyväSpeksi on kokoillan musiikkiteatteriesitys, jossa yleisö pääsee vaikuttamaan omstart-huudoilla lavan tapahtumiin.

 

Stimuluksen jäsenille on varattu yhteensä 70 paikkaa JyväSpeksin kevätnäytökseen 15.4. kello 18:00. Liput ostetaan Kide.Appin kautta, mutta ennen näytöstä ne vaihdetaan fyysisiin lippuihin. Tulethan siis ajoissa noutamaan lippusi klo 17:30 alkaen.

 

Liput tulevat myyntiin Kide.Appiin 27.3. kello 13:00. Myynti päättyy 4.4. klo 21:00.

 

Linkki KideAppiin löytyy sähköpostista.

 

Tapahtumaan osallistuessasi sitoudut noudattamaan Stimuluksen turvallisemman tilan periaatteita ja osallistumisen pelisääntöjä.

 

Tapahtuman yhteyshenkilö ja yhdenvertaisuusvastaava on Ella Metsälahti, 0452714475, säpö kulttuuri@stimulus.fi / [yhdenvertaisuus@stimulus.fi](mailto:yhdenvertaisuus@stimulus.fi)

 

MITÄ? JyväSpeksin kevätnäytös

 

MILLOIN? Maanantaina 15.4. kello 18:00

 

MISSÄ? Yliopiston päärakennus C, Seminaarinkatu 15

 

MITÄ MAKSAA? 11€

 

MIKSI? Koska keväänne kaipaa kulttuurin tuulia

 

Unfortunately the event is only held in Finnish.