Tapahtumat → WHAT IN THE NAKKISIILI

WHAT IN THE NAKKISIILI

Ajankohta: 9.4.2024 klo. 12:00

Paikka: Jyväskylän normaalikoulu, Yliopistonkatu 1

Tyyppi: Kulttuuri9.4. STIMULUS GOES KOKKISOTA VALLATEN NORMAALIKOULUN KÖKSÄLUOKAN klo 18 alkaen!

 

She's got a point, she's an icon, she's a legend and she is the moment: she is the NAKKISIILI

Nakkisiili on suomalaisten lastenkutsujen päätähti. Nakkisiili esiintyy kuitenkin sen monissa eri muodoissaan ja sen aidoin olemus jakaa mielipidettä lasten ja lastenmielisten keskuudessa. NAKKISIILI-tapahtumassa pääsemmekin tämän salaperäisen suuhunlaitettavan sulosoinnun todellisen identiteetin jäljille Normaalikoulun köksässä, jakautumalla tiimien taistoon… Nakkisiilitapahtumassa kohtaavat KOKKISOTA, IMPROVISAATIO ja elämän yleinen ABSURDIUS.

Ja aivan kuten vappu ja nakkisiili, sisältää tämäkin tapahtuma yllätyksellisiä elementtejä ;). Varaudu siis yllätyksellisiin tapahtumakäänteisiin, koska tässä kokkisodassa jakaudutaan tiimeihin mysteerireseptien äärelle. Joukkueet saavat luoda oman kulinaristisen tuotoksen, vain luovuus rajanaan...Reseptien raaka-aineetkin ovat sekaisin, jonka vuoksi joukkeita kehotetaan kaupankäyntiin kokkisodan aikana. Kokkisodan aikana OMSTART huudoilla tiimien työskentelyn suoritustapa muuttuu, ja kommunikaatio kohtaa hulvattomia käänteitä...

 

Lippu tapahtumaan maksaa 4€. Ilmottautuminen tapahtumaan alkaa 26.03. klo 14.00 ja loppuu 08.04.2024 17.00. Linkki ilmottautumiseen on sähköpostissa.

 

 

Tapahtumaan osallistuessasi sitoudut noudattamaan Stimuluksen turvallisemman tilan periaatteita ja osallistumisen pelisääntöjä.

Tapahtuman yhteyshenkilö ja yhdenvertaisuusvastaava on Ella Metsälahti, 0452714475, säpö kulttuuri@stimulus.fi / [yhdenvertaisuus@stimulus.fi](mailto:yhdenvertaisuus@stimulus.fi)

 

 

WHAT IN THE NAKKISIILI - Stimulus goes kokkisota

 

MITÄ? Nakkisiilejä, tiimityötä ja juonenkäänteitä

 

MILLOIN? Tiistaina 9.4. kello 18:00 (tulethan ajoissa!!!)

 

MISSÄ? Jyväskylän normaalikoulu,  Yliopistonkatu 1

 

MITÄ MAKSAA? 4€

 

MIKSI? Koska kukaan ei tunnu tietävän, mikä on nakkisiili?!?! 

 

Unfortunately the event is only held in Finnish.