Tapahtumat → Polyamoria ja eettinen monisuhteisuus

Polyamoria ja eettinen monisuhteisuus

Ajankohta: 4.3.2024 klo. 16:00

Paikka: Agora Delta B221.1

Tyyppi: KoulutusKuinka paljon tiedät monisuhteisuudesta ja sen eri muodoista? Mitä eroa on polyamorialla ja monisuhteisuudella? Mikäli olet kiinnostunut aiheesta, mutta varsinkin jos et tiedä siitä vielä mitään, on nyt mahdollisuus syventää ymmärrystäsi. Koulutuksen pitää Polyamoria ja monisuhteisuus -yhdistyksessä aktiivisesti toiminut ja Seta:n vertaissuhdekoulutuksen saanut Tapani Saarinen. Kokenut kouluttaja järjestää luentoa ja vapaamuotoisempaa keskustelutilaisuutta yhdistelevän tapahtuman 4.3. klo 16-18 Agoralla, tilassa Delta, Ag B221.1. Koulutukseen voi osallistua myös etänä!

Polysuhteet saavat vain vähän huomiota psykologian opinnoissa. Erilaisiin vähemmistöihin liittyviä koulutuksia toivotaan paljon, eikä syyttä. Opinnoissa turvaudumme usein mielikuvaan keskivertoihmisestä. Todellisuudessa tällaista ihmistä ei kuitenkaan ole olemassa, vaan suurin osa ihmisistä kuuluu jonkinlaiseen vähemmistöön. Vähemmistöjen ymmärtäminen on siksi avainasemassa ihmisyyden ja sen kirjon ymmärtämiseksi.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan kide.appissa. Tieto ilmoittautuneiden määrästä auttaa tapahtuman järjestämisessä, mutta tilaa riittää kyllä kaikille. Koulutukseen voi siis tulla paikan päälle myös ilmoittautumatta. Linkki ilmoittautumiseen: https://kide.app/events/d4a4c8ee-c3d2-4591-899f-09c1207be838 

 

ENG: This is an educational event focusing on polyamory. Unfortunately this event is only in Finnish. :(

 

ESTEETTÖMYYS JA TURVALLISUUS: Koulutuksessa pyritään esteettömyyteen. Tapahtumassa vahvistetaan äänentoistoa ja koulutusmateriaalit on mahdollista saada etukäteen. Agoran tilojen saavutettavuudesta voi lukea lisää yliopiston sivuilta https://www.jyu.fi/fi/yliopistopalvelut/salit-tilavaraus/rakennusten-saavutettavuus#Ag

Stimuluksen tapahtumissa sitoudut noudattamaan Stimuluksen turvallisemman tilan periaatteita https://stimulus.fi/yhdenvertaisuus.php. Tapahtuman yhteyshenkilönä toimii Maria Lampilahti, koulutus@stimulus.fi. Yhdenvertaisuutta koskevissa asioissa voi ottaa yhteyttä myös yhdenvertaisuus@stimulus.fi.  

ETÄMAHDOLLISUUS: On! Ilmoittautuneille lähetetään linkki lähempänä tapahtumaa.

 

MITÄ? Koulutus polyamoriasta ja eettisestä monisuhteisuudesta

MISSÄ? Agora Delta, Ag B221.1

MILLOIN? 4.3.2024 klo 16-18

MITÄ MAKSAA? Ei mitään!

MIKSI? Koska polyamoriasta ja monisuhteista ei puhuta tarpeeksi

KENELLE? Monisuhteisuudesta kiinnostuneille ja niistä mitään tietämättömille!

ILMO? https://kide.app/events/d4a4c8ee-c3d2-4591-899f-09c1207be838