Tapahtumat → SPOL-seminaari

SPOL-seminaari

Ajankohta: 17.1.2015 klo. 10:00

Paikka: Tampere

Tyyppi: KoulutusFB-eventti
Ilmoittautumislomake (AUKEAA 10.12. klo 10)

SPOL-seminaari on täällä taas! Tänä vuonna seminaarin teemana on kriisi- ja traumapsykologia. Päivämme aiheita ovat muun muassa sotaan ja pakolaisuuteen liittyvät traumat, traumojen hoito psykoterapiassa sekä lapsuudessa koettujen traumojen vaikutus kehitykseen. Tuttuun tapaan päivän aikana kuulemme aiheesta kaksi luentoa, joiden lisäksi kaikilla osallistujilla on mahdollisuus osallistua kahteen eri workshopiin. Sen verran tässä vaiheessa voi paljastaa, että luentojen ja workshopien aiheet tulevat olemaan erittäin monipuolisia, ja niiden joukosta löytyy takuulla kaikkia kiinnostavia aiheita. Luvassa on siis huikea pläjäys tieteellistä antia aiheesta, jota opintomme eivät juurikaan käsittele.

Seminaaripäivän päätteeksi kokoonnumme yhteiseen illanviettoon, jossa voimme yhdessä jälkipuida päivän tieteellistä sisältöä. Luvassa on rentoa hauskanpitoa eri paikkakunnilta saapuvien psykojen kesken, ja meno tulee varmasti olemaan taattua SPOL-meininkiä!

Päivän aikatauluista, ilmoittautumisista ja muista käytännön asioista on luvassa lisää infoa lähipäivinä. Merkkaa kuitenkin päivämäärä jo kalenteriisi ylös, ja klikkaa itsesi mukaan tähän huikeaan SPOL-tapahtumaan!