Tapahtumat → Stimulus x Punos: Psykologi yrittäjänä

Stimulus x Punos: Psykologi yrittäjänä

Ajankohta: 4.4.2024 klo. 16:00

Paikka: Ruusupuisto, D101 Juho

Tyyppi: KoulutusOletko pohtinut, miten yrittäjäksi ryhdytään ja millaisia töitä juuri psykologiyrittäjälle voisi olla tarjolla? Entä mikä on Punos Psykologit ja heidän toimintamallinsa? Tilaisuudessa on mahdollista saada vastauksia näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin yrittäjyydestä. Tule siis kuulemaan psykologin mahdollisuuksista yrittäjänä ja tutustumaan Punoksen väkeen! 

Lyhyesti Punoksesta:

Punos on psykologien omistama ja johtama psykologipalvelu, joka tarjoaa hyvinvointialueille tukea psykologien työvoimatarpeeseen. Psykologimme työllistyvät monipuolisesti eri sovellusaloille, kuten opiskeluhuoltoon, neuvoloihin ja erikoissairaanhoitoon. Meillä on laaja ymmärrys psykologin työn sisällöstä ja huolehdimme palveluidemme korkeasta laadusta.

Tarjoamme psykologeillemme pienen ja mukavan (etä)työyhteisön sekä kollegan tuen työn sisältöön liittyvissä kysymyksissä aina tarvittaessa. Tarjoamme tukea ja apua myös toiminimen perustamisessa ja muissa yrittäjyyteen liittyvissä asioissa. Pyrimme tulemaan kaikkien psykologiemme kanssa tutuiksi ja olemaan helposti lähestyttäviä.

Jos haluat liittyä sähköpostilistallemme ja saada ajankohtaista tietoa avoimista työmahdollisuuksista kauttamme, olethan meihin yhteydessä! Voit liittyä listalle, vaikka olisit vielä opiskelija. 

Punos Psykologit löydät osoitteesta www.punospsykologit.fi  ja Instagramissa @punospsykologit 😊

Esteettömyydestä lisätietoa löydät täältä. Tapahtumaan osallistuessasi sitoudut noudattamaan Stimuluksen turvallisemman tilan periaatteita. Tapahtuman yhteyshenkilö ja yhdenvertaisuusvastaava on Maria Lampilahti, jonka saa kiinni Telegramissa @marialampilahti ja sähköpostitse koulutus@stimulus.fi.

ENG: Stimulus collaborates with Punos Psykologit to answer students' questions about entrepreneurship in the field of psychology. Unfortunately this event is only in Finnish :(

 

MITÄ? Tapahtuma Punoksen kanssa yrittäjyydestä!

MISSÄ? Ruusupuisto D101 Juho

MILLOIN? Torstaina 4.4.2024 klo 16.00–17.30

MIKSI? Pääset kuulemaan psykologin työstä yrittäjänä ja kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä!

Tapahtumaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua!