Tapahtumat → Koulupsykologityön houkuttelevuus -työpaja

Koulupsykologityön houkuttelevuus -työpaja

Ajankohta: 2.4.2024 klo. 16:00

Paikka: Voimala, Sepänkatu 4

Tyyppi: Muu tapahtumaTervetuloa vaikuttamaan Keski-Suomen hyvinvointialueen koulupsykologityöhön! 

Keski-Suomen hyvinvointialue haluaa saada paremman käsityksen siitä, millaisia mielikuvia, odotuksia ja toiveita psykologian opiskelijoilla on koulupsykologityötä kohtaan, erityisesti Keski-Suomen hyvinvointialueella.

Työpaja on suunnattu sekä niille, joita koulupsykologin työ kiinnostaa jo valmiiksi, että niille, joita kiinnostaa muuten lasten parissa työskentely, mutta eivät koe koulupsykologityötä houkuttelevana. Psykologian opintoja on hyvä olla takana jo muutama vuosi, jotta ajatuksia tulevaisuuden työmahdollisuuksista on ehtinyt syntyä.

Haluamme kuulla juuri sinun äänesi ja antaa mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden työpaikkoihin ja työtehtäviin. Tule kertomaan millaista perusopetuksen koulupsykologityön pitäisi olla, jotta se koettaisiin houkuttelevana, jopa parhaana mahdollisena ensimmäisenä työpaikkana?

Työskentelyä on fasilitoimassa Keski-Suomen hyvinvointialueen toimeksiannosta Sini Huolman (Elvisa Oy), eikä paikalla ole hyvinvointialueen omaa henkilökuntaa. Osallistujista kerätään joitakin taustamuuttujatietoja, mutta tunnistetietoja, kuten nimiä, ei välitetä hyvinvointialueen käyttöön. Näin keskustelu voidaan käydä luottamuksellisesti. Työpajan tulokset raportoidaan hyvinvointialueelle kokonaisuutena, josta yksittäisen osallistujan ääni on häivytetty. 

Työpajan päätteeksi osallistujat palkitaan leffalipuilla. Osallistujamäärä: Max 10 henkilöä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.3.2024

MITÄ? Työpaja Keski-Suomen hyvinvointialueen kanssa koulupsykologityöstä

MISSÄ? Voimala (Sepänkatu 4), Jyväskylä

MILLOIN? Tiistaina 2.4.2024 klo 16.00–18.00 (kokoonnumme ala-aulassa klo 15.50, josta siirrymme yhdessä kokoustilaan)

MIKSI? Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden työpaikkoihin ja keskustelemaan koulupsykologityöstä

ILMOITTAUTUMINEN: Auki, linkin löydät säpöstä! <3