Tapahtumat → Excu toisen asteen opiskeluhuoltoon

Excu toisen asteen opiskeluhuoltoon

Ajankohta: 18.4.2024 klo. 10:30

Paikka: Gradian Viitaniemen kampus, Viitaniementie 1A

Tyyppi: Excursio(In English below)

 

Vappuhulinoiden keskellä on tilaa myös yhdelle exculle ja lähdemme tutustumaan toisen asteen opiskeluhuollon psykologipalveluihin torstaina 18.4. klo 10.30. Vierailun arvioitu kesto on noin 1,5 tuntia. Exculle mahtuu 18 innokasta stimppalaista excuvastaavan ja koulutusvastaavan kanssa. 

Koska kyseessä on lukukauden toinen excu, ilmoittautuessa otetaan huomioon ensikertalaisuus eli ne jotka eivät osallistuneet kevään ensimmäiselle exculle ovat etuasemassa. Jos siis osallistuit Resilio exculle, ilmoittaudu tälle exculle vasta jos paikkoja jää ensikertalaisilta yli. Excuvastaava tarkistaa myös manuaalisesti tiedon, mutta hänen työtään helpottaa kovasti, jos edelliselle vierailulle osallistuneet odottavat, että ensikertalaiset ovat ensin ilmoittautuneet. Näin excuille myös pääsee osallistumaan mahdollisimman moni. Syksyllä luku nollaantuu ja kaikki ovat taas samalla viivalla ensimmäiselle exculle ilmoittautuessa. 

Ilmoittautuminen Kide.appissa ENSIKERTALAISILLE aukeaa to 4.4. klo 11 ja sulkeutuu to su 7.4. klo 23.55. Linkki ilmoittautumiseen lähetetään sähköpostilla. Jos paikkoja jää yli, ilmottautuminen aukeaa kaikille ma 8.4. klo 11.

Lisätietoja voi tarvittaessa kysellä matalalla kynnyksellä tapahtuman yhteyshenkilöltä, joka on Olivia Mechlin, ekskursio@stimulus.fi.

 

MITÄ? Excu toisen asteen opiskeluhuoltoon

MISSÄ? Gradian Viitaniemen kampus, Viitaniementie 1A

MILLOIN? To 18.4. klo 10.30

MIKSI? Koska vappurientojen välissä ehtii myös excuilla

 

In English

Excursions are educational field trips where students can learn more about the different job roles and employment opportunities in the field of psychology. On this excursion we are going to visit secondary school’s psychologist services. Unfortunately the excursion is held only in Finnish.