Tapahtumat → Excu Resiliolle

Excu Resiliolle

Ajankohta: 13.3.2024 klo. 13:00

Paikka: Kauppakatu 39

Tyyppi: Excursio(In English below)

Nyt on mahdollisuus päästä mukaan työ- ja organisaatiopsykologiaan liittyvälle exculle, sillä keskiviikkona 13.3. klo 13.00 suuntaamme 20 stimppalaisen (19 + excuvastaava lisäksi) voimin kohti Resiliota, Kauppakatu 39. Resilio tarjoaa ratkaisuja työhyvinvointiin ja -elämään liittyviin kysymyksiin sekä työntekijöille että esimiehille ja työyhteisöille. 

Ilmoittautuminen Kide.appissa aukeaa ke 28.2. klo 11 ja sulkeutuu ke 6.3. klo 23.59. Linkki lähetetään sähköpostilla.

Lukukauden ensimmäisen excun osalta kaikki ovat ilmoittautumisessa samalla viivalla eli kyseessä on nopeuskilpailu. Jos sinulla on lippu, mutta et jostain syystä itse pääsekään osallistumaan exculle, annathan lippusi jollekin toiselle stimppalaiselle tai ilmoitat excuvastaavalle, jotta mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan. 

Tapahtuman yhteyshenkilönä toimii Olivia Mechlin, ekskursio@stimulus.fi

 

MITÄ? Excu Resiliolle

MISSÄ? Kauppakatu 39, sisäänkäynti Resiliolle (Crazy Towniin) Kauppalaispihan kautta tai Väinönkatu 9

MILLOIN? Ke 13.3. klo 13.00

MIKSI? Koska excuilu on kivaa :)

 

In English

Excursions are educational field trips where students can learn more about the different job roles and employment opportunities in the field of psychology. On this excursion we are going to visit Resilio which offers services related to work and organisation psychology. Unfortunately the excursion is held only in Finnish.