Tapahtumat → Himos-Excu

Himos-Excu

Ajankohta: 5.3.2024 klo. 16:00

Paikka: Himos

Tyyppi: BileetKauan odotettu Himos-Excu tulee taas! Vuosittain järjestettävä Himos-Excu on talvinen yhteistapahtuma Oulun ja Tampereen psykologian ainejärjestöjen Defenssin ja Cortexin kanssa. Kolmipäiväisellä mökkireissulla yhdistyvät niin juhliminen ja laskettelu, kuin myös verkostoituminen tulevien kollegoiden kanssa yli maakuntarajojen!  

 

Tänä vuonna Himokselle suunnataan 5.-7.3.2024. Majoittuminen tapahtuu 8-10 hengen mökeissä yhdessä muiden ainejärjestöjen opiskelijoiden kanssa. Pystymme mökkijakoja tehdessä toteuttamaan yhden majoituskaveritoiveen, joten mökkitoiveita kannattaa jo hieman etukäteen miettiä. Mökkijaoissa huomioidaan myös toiveet rauhallisten ja bilemökkien välillä. 

 

Lipunmyynti toteutetaan Kide.Appissa maanantaina 29.1.2024 klo 12.00. Muistathan ostaa lipun oman ainejärjestösi lippukiintiöstä. Lipun hinta koostuu majoituksesta, ohjelmakuluista ja uniikista haalarimerkistä! Lipun hinta on 33 euroa. Cortexin ja Defenssin lippuhinta eroaa hieman Stimuluksen lippuhinnasta, sillä ainejärjestöillä on poikkeavat käytännöt tapahtumanjärjestäjien osallistumismaksujen suhteen.  

 

MITÄ? Himos-Excu

MISSÄ? Himoksella

MILLOIN? 5.-7.3.2024

MITÄ MAKSAA? 33€

MIKSI? Juhlimista, laskettelua ja psykologiopiskelijoiden keskeistä verkostoitumista!