Tapahtumat → Stimpan Yin-jooga

Stimpan Yin-jooga

Ajankohta: 2.12.2014 klo. 10:00

Paikka: L-rakennus, Rytmiikkasali

Tyyppi: Liikunta 

Stimppalaisille luvassa loppulukukauden kiireisiin pysähdystauko! Tiistaina 2.12 klo 10-11.30 voit aloittaa päiväsi keveästi vaalimalla hyvinvointiasi stimppalaisille järjestettävällä Yin-joogatunnilla! Ohjaajana joogaava stimppalainen, Reetta Puuronen ja paikkana Rytmiikkasali. 

Yin-jooga on rauhallinen ja tehokas joogamuoto, jolla pyritään lisäämään kehon luontaista liikkuvuutta. Tunnilla eri asanoissa on tietty kohdealue, joka pyritään eristämään ja rentouttamaan pysähtymällä. Asanoissa pysähdytään 2-5 minuuttia.

Perinteinen yin-jooga tehdään kylmillä lihaksilla, ja se keskittyy erityisesti lihasten ja lihaskalvojen nesteyttämiseen. Siksi se sopii loistavasti myös aamuharjoitukseksi. Yin sopii kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille, sillä harjoitusta tehdään omaa kehoa kuunnellen.

Harjoitukseen tarvitset joustavat, lämpimät vaatteet ( esim. pitkähihainen paita, pitkät housut, villasukat). Lisäksi voit halutessasi ottaa mukaan pienen pyyhkeen tai vastaavan, joita voit käyttää apuna asanan tukemisessa mukavaksi. Mattoja saa lainata paikan päältä, mutta voit tuoda omasikin!

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!