Tapahtumat → Excu ensi- ja turvakotiin

Excu ensi- ja turvakotiin

Ajankohta: 16.11.2023 klo. 15:00

Paikka: Liitukuja 2, 40520 Jyväskylä

Tyyppi: ExcursioNyt on taas aika lähteä excuilemaan ja syksyn ensimmäisen excun kohteena on Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:n Jyväskylän turvakoti. Excu järjestetään torstaina 16.11. klo 15-17. 

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti on voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen lastensuojelujärjestö, joka työskentelee myös kansalaisjärjestönä lasten ja perheiden yhteiskunnallisen aseman puolesta. Järjestö antaa apua väkivaltatilanteissa tai sen uhassa sekä auttaa lapsi perheitä. 

Meidät on kutsuttu turvakodin avoimiin oviin, jossa pääsee tutustumaan turvakodin tiloihin, kuulemaan turvakodin ja järjestön toiminnasta sekä juttelemaan työntekijöiden kanssa. Paikalla on myös kahvitarjoilu. Turvakotiin pääsee esimerkiksi busseilla 15K, 18, 19 ja 20. 

Ilmoittautuminen exculle aukeaa maanantaina 13.11. klo 14. Linkki ilmottautumiseen löytyy sähköpostista.

 

Ilmoittautumisen käytänteistä vielä vähän. Koska excuille on usein tarjolla harmillisen rajallinen määrä paikkoja, käytössämme on järjestelmä, jonka tarkoituksena on edistää excuille osallistumisen tasapuolisuutta. Excuille ilmoittautuessa etusijalla ovat ne, jotka eivät vielä kuluneen lukukauden aikana ole päässeet osallistumaan exculle. Lukukauden ensimmäisen excun osalta kaikki ovat ilmoittautumisessa samalla viivalla ja kyseessä on kaikkien rakastama nopeuskilpailu. Jatkossa siis jos olet jo lukukauden aikana osallistunut exculle, ilmoittaudu exculle vasta jos paikkoja jää ensikertalaisilta yli. Excuvastaava tarkistaa tiedon myös manuaalisesti.

Ilmoittautumisen siirtyessä tapahtumakannasta Kide.appiin varasijajonoa ei ole enää mahdollista toteuttaa. Jos et jostain syystä itse pääsekään osallistumaan exculle, annathan lippusi jollekin toiselle stimppalaiselle tai ilmoitat excuvastaavalle, jotta mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan. 

Tapahtuman yhteyshenkilönä toimii Olivia Mechlin, ekskursio@stimulus.fi

 

MITÄ? Excu Jyväskylän ensi- ja turvakotiin

MISSÄ? Liitukuja 2, 40520 Jyväskylä

MILLOIN? Torstaina 16.11. klo 15-17