Tapahtumat → Stimppasumpit goes HALLITUSHAKU

Stimppasumpit goes HALLITUSHAKU

Ajankohta: 23.10.2023 klo. 16:00

Paikka: Lea Pulkkisen sali, Agora

Tyyppi: Muu tapahtumaKutkuttaako vuoden 2024 hallitus? Pyöriikö mielessäsi miljoona kysymystä? Etkö osaa päättää mihin pestiin hakea? 

Nyt on täydellinen mahdollisuus saada vastaukset kaikkiin kysymyksiin hallituksen stimppasumpeilla! Stimppasumpit goes hallitushaku pidetään maanantaina 23.10. klo 16-18 Agoralla Lea Pulkkisen salissa. Ilmoittautumista ei vaadita, vaan paikalle voi ilmestyä milloin vain ja viihtyä saa juuri sen aikaa kuin huvittaa! 

Tervetuloa nauttimaan kahvia ja naposteltavaa sumpeille hallituksen ja muiden stimppalaisten kanssa rennoissa merkeissä <3 Näiden stimppasumppien erityisteemana on tosiaan nyt auki oleva hallitushaku. Ennakkohaku hallitukseen kestää 25.10. klo 14 asti. Hakuohjeet ja lisätietoa löytyy Stimpan nettisivuilta. Uusi hallitus vuodelle 2024 valitaan syyskokouksessa 1.11. klo 16 alkaen ja hallitukseen voi hakea kokouksessa ilman ennakkohakemustakin.

Sumpeille on jokainen stimppalainen tervetullut rennoissa merkeissä rupattelemaan ja vaihtamaan kuulumisia meidän ja muiden stimppojen kanssa. Olemme paikalla kuulemassa hallitushakuun liittyvien kysymysten lisäksi huolia ja murheita, kehitysehdotuksia, napinoita ja nurinoita, ilon aiheita sekä mitä vain mieleen juolahtaa! 

Lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus ostaa vujunauhaa jos sen haluaa SPOLin vujuille tai vujusitseille. 

 

MITÄ: Stimppasumpit: Hallitushaku

MISSÄ: Agora, Lea Pulkkisen sali (Ag B431.1)

MILLOIN:  Maanantaina 23.10. klo 16-18

MITÄ MAKSAA: Ei mitään!

MIKSI: Jotta pääset kyselemään lisää hallitustoiminnasta tulevaa hallitushakua ajatellen!!

 

Tapahtumaan osallistuessasi sitoudut noudattamaan Stimuluksen turvallisemman tilan periaatteita ja osallistumisen pelisääntöjä.

Tapahtuman yhteyshenkilö ja yhdenvertaisuusvastaava: Micaela Meriläinen, puh. 040 027 2040, pj@stimulus.fi

 

In English:

 

Welcome to join us for an afternoon coffee and to catch up with fellow students 23.10. at 16 pm at Ag B431.1! Also many board members from Stimulus are present and we are ready to hear what you have on your mind. Feel free to join anytime and to stay as long as you like! The event is free. This session's special theme is the upcoming hiring to the board of Stimulus. 

The contact person and equality representative for this event: Micaela Meriläinen, phone. 040 027 2040, pj@stimulus.fi