Tapahtumat → Koulutus kehonkuvasta ja lihavuusfobiasta

Koulutus kehonkuvasta ja lihavuusfobiasta

Ajankohta: 17.10.2023 klo. 16:00

Paikka: Agora, Martti Ahtisaari -sali

Tyyppi: KoulutusSyksyn kolmas koulutus on täällä ja tällä kertaa tutustumme syvemmin kehonkuvaan, laihdutuskulttuuriin ja lihavuusfobiaan. Syömishäiriöliiton aluekoordinaattorit Elisa Vettenranta ja Tuija Luhtala tulevat kouluttamaan meitä tiistaina 17.10.2023 klo 16.00-18.00 Agoralle Martti Ahtisaari -saliin. 

 

Koulutuksessa käsitellään kulttuurissamme vallitsevia haitallisia puhe- ja ajattelutapoja, jotka vaikuttavat monen häiriintyneen ruoka- ja kehosuhteen taustalla ja altistavat syömishäiriöille. Näistä käytetään esimerkiksi ilmaisuja laihdutuskulttuuri ja lihavuusfobia, mutta kyse on laajemminkin hyvin kapeasta terveys- ja terveellisyyskäsityksestä. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta. 

 

Tapahtumaan on ilmoittautuminen kide.appissa, mutta kuten aikaisemminkin, koulutukseen voi tulla myös ilmoittautumatta. Linkki ilmoittautumiseen: https://kide.app/events/5333cfa2-b284-465a-a017-64c75bd31fbe. Koulutukseen on kutsuttu myös Sporticuksen, Emilen ja Pedagon jäsenet! 

 

ESTEETTÖMYYS JA TURVALLISUUS. Koulutuksessa pyritään esteettömyyteen. Tapahtumassa vahvistetaan äänentoistoa ja koulutusmateriaalit on mahdollista saada etukäteen. Agoran tilojen saavutettavuudesta voi lukea lisää yliopiston sivuilta https://www.jyu.fi/fi/yliopistopalvelut/salit-tilavaraus/rakennusten-saavutettavuus#Ag.

Stimuluksen tapahtumissa sitoudut noudattamaan Stimuluksen turvallisemman tilan periaatteita https://stimulus.fi/yhdenvertaisuus.php. Tapahtuman yhteyshenkilönä toimii Yasmin Goran, koulutus@stimulus.fi / 0469340239. Yhdenvertaisuutta koskevissa asioissa voi ottaa yhteyttä myös yhdenvertaisuus@stimulus.fi.  

 

ETÄMAHDOLLISUUS. Koska koulutus sijoittuu epäkäytännöllisesti “syyslomaviikolle”, pyrimme saamaan koulutukseen etäyhteyden. Koulutusta voi seurata etänä, mutta lähiosallistujat ovat silti valitettavasti etusijalla, sillä kouluttajilta ei vaadita hybridiopettamista. Ilmoittaudu kide.appissa etäosallistujaksi viimeistään 16.10., jonka jälkeen linkki videopuheluun lähetetään sähköpostitse. 

 

MITÄ? Koulutus kehonkuvasta ja lihavuusfobiasta

MISSÄ? Agora Auditorio 1, Martti Ahtisaari -sali

MILLOIN? 17.10.2023 klo 16.00-18.00

MITÄ MAKSAA? Ei mitään!

MIKSI? Koska syömishäiriöiden näkökulmiin on tärkeää syventyä. 

KENELLE? Kaikille kiinnostuneille Stimuluksen, Sporticuksen, Emilen ja Pedagon jäsenille!

ILMO? https://kide.app/events/5333cfa2-b284-465a-a017-64c75bd31fbe. Etäosallistujille 16.10. asti ja muutoin tapahtuman alkamiseen asti.