Tapahtumat → Pikkujoulusitsit (Tiltin ilmoittautuminen)

Pikkujoulusitsit (Tiltin ilmoittautuminen)

Ajankohta: 27.11.2014 klo. 18:30

Paikka: Aalto-sali

Tyyppi: BileetFirman pikkujoulut on täällä! Ai minkä firman? No tietty Stimuluksen, Pörssin, Dumpin, Sporticuksen, Sanen, Tiltin, Imagon ja Nefan! 

Näillä sitseillä on vaikka ketä ja vaikka mitä, joten tarkkana nyt! Sitsataan parhaaseen pikkujouluaikaan isolla porukalla niin, että koko alakaupungin tanner tärisee ja ihmiset miettii, missä tapahtuu. Teemana näillä sitseillä on Firman Pikkujoulut, joten tule tonttuna, pukkina, lahjapakkettina, mekko päällä, työvaatteissa, kraka otsalla tai miten tahansa, kunhan fiiliksesi on katossa, eikä seuraava päivä toimistolla mietitytä. Kuka onkaan työpaikan sonni, porsas tai apina? 

Sitsit järjestetään viihtyisässä Aalto-salissa aivan ydinkeskustassa osoitteessa Kauppakatu 30. Illan aikana tarjolla on ruokaa, ohjelmaa, pöydät notkuu snackseista ja jatkot Helmessä ovat täysin ilmaista huvia. Kuivin suin ei kuitenkaan ole tarkoitus viettää näitä kekkereitä, joten otathan taskumatin jos toisenkin mukaan, jotta ilta sujuu rattoisasti. Saat itse valita juomiesi sisällön sekä laadun, joten myös alkoholiton ilta on mahdollinen. 

Sitsit ovat tällä kertaa erittäin halpaa huvia, sillä osallistuminen tämän yhtiön juhlaan kustantaa vain 11€/osallistuja! Tähän sisältyy tilavuokra, ruoka, ohjelma, ilmaiset jatkot sekä pöytäpurtavat. Omat pullot mukaan! 

Ilmoittautuminen tapahtuu Stimuluksen tapahtumakannan kautta ja jokaiselle järjestölle on oma kanta, joten olkaa tarkkana, ettette ilmoittaudu muiden kantoihin. Myös varasijoille on mahdollista ilmoittautua ja se kannattaakin, sillä kaikki paikat tullaan täyttämään. Jos jollain järjestöllä jää tyhjiä paikkoja ja toisella on varasijalla ihmisiä, tullaan varasijoilta nostamaan henkilöitä mukaan. Ilmoittautumislomakkeen lisäkohtaan tulee merkata erityisruokavaliot, jotta osaamme huomioida ne ruokatilauksissa. 

MITÄ? Firman pikkujoulut 
MILLOIN? 27.11. klo 18:30-22:30 + jatkot Helmessä 
MISSÄ? Aalto-Sali
PALJONKO? 11€ (sis. tilavuokra, ruoka, ohjelma, ilmaiset jatkot sekä pöytäsnacksit)
MITÄ MUKAAN? Oma pullo
MITÄ PÄÄLLE? Mitä tahansa pikkujouluista 
MIKSI? Koska Stimulus, Pörssi, Dumppi, Sporticus, Sane, Tiltti, Imago, Nefa ja loputon pikkujoulukausi!