Tapahtumat → Koulutus digitaalisista riippuvuuksista

Koulutus digitaalisista riippuvuuksista

Ajankohta: 3.10.2023 klo. 16:00

Paikka: Ruusupuisto, RUUD104

Tyyppi: KoulutusStimulus x PSV: Koulutus some- ja peliriippuvuuksista 

Stimulus ja PSV (Psykologien Sosiaalinen Vastuu) järjestävät koulutuksen digitaalisista riippuvuuksista eli some- ja peliriippuvuuksista tiistaina 3.10. kello 16.00-17.30 Ruusupuistossa tilassa RUUD104. Katja Mankinen, psykologi Sosped-säätiöstä (sosped.fi), kouluttaa psykologian opiskelijoita tästä ajankohtaisesta aiheesta ja kuulemme myös kokemusasiantuntijaa koulutuksen aikana! 

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua, vaan koulutus on avoin kaikille Stimuluksen jäsenille ja PSV:n toiminnasta kiinnostuneille. Tilaisuus on maksuton. Paikan päällä on kuitenkin mahdollista ostaa pientä syötävää, joista kerätyt varat lahjoitetaan lyhentämättöminä PSV:n avustuskohteille Libanonin pakolaisleirille. Pyrimme aloittamaan luennon tasan klo 16, joten saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen tätä, jotta ehdit ostaa itsellesi pientä herkkua ennen tilaisuuden alkua!

 

Ruusupuiston tila on esteetön ja pyrimme vahvistamaan äänentoistoa tarvittaessa. Stimuluksen tapahtumissa lupaudut noudattamaan Stimuluksen turvallisemman tilan periaatteita https://stimulus.fi/yhdenvertaisuus.php. Tapahtuman yhteyshenkilönä ja yhdenvertaisuusvastaavana toimii Yasmin Goran, 0469340239, koulutus@stimulus.fi tai yhdenvertaisuus@stimulus.fi . 

 

Mitä? Stimpan ja PSV:n yhteiskoulutus digitaalisista riippuvuuksista

Missä? Ruusupuisto RUUD104

Milloin? 3.10. klo 16.00-17.30

Mitä maksaa? Ei mitään!

Miksi? Koska aihe kiinnostaa!

Kenelle? Kaikille kiinnostuneille :)