Tapahtumat → Psykologiliiton järjestöinfo fukseille

Psykologiliiton järjestöinfo fukseille

Ajankohta: 18.9.2023 klo. 17:00

Paikka: Lea Pulkkisen sali, Agora

Tyyppi: Muu tapahtumaSiis mikä ihmeen Psyli, KePsy tai PSV? Hämmentääkö järjestöjen paljous ja mitä nämä järjestöt oikein ovat? Tiesitkö, että Stimuluksen lisäksi moni muu psykologian alaan liittyvä organisaatio pitää huolta sinusta? Tervetuloa kuuntelemaan fukseille suunnattua psykologiliiton järjestöinfoa eri järjestöjen toiminnasta ja miten ne palvelevat sinua! Illan aikana esittäytyy viisi eri järjestöä: Psykologiliitto (Psyli), Keski-Suomen Psykologiyhdistys (KePsy), Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto (SPOL), European Federation of Psychology Students’ Associations (EPFSA) sekä Psykologien Sosiaalinen Vastuu (PSV).

Tapahtumassa ohjeistetaan myös, miten liittoon liitytään ja liittyjille luvassa hienoja liittymislahjoja! Tule kuulemaan näistä järjestöistä lisää ja liittymään Psykologiliiton jäseneksi! Liittoon kuuluu yli 90% psykologeista, ja siihen saa liittyä jo opiskeluvaiheessa. Opiskelijat ovat oikeutettuja liiton etuihin! Tule kuuntelemaan lisää eduista ja järjestöjen toiminnasta.

Tarjolla on myös ilmaista pizzaa, juotavaa ja pientä naposteltavaa. Jos haluat päästä osingoille ruoan suhteen, ilmoittauduthan mukaan kide.apin kautta 14.9. mennessä. Ilmoita myös erikoisruokavaliot lisätiedoissa. Tapahtuma on vain fukseille sekä tutoreille.

 

MITÄ?: Psykologiliiton järjestöinfo 2023

MISSÄ?: Agora, Lea Pulkkisen sali (Ag B431.1)

MILLOIN?: Maanantaina 18.9. klo 17 alkaen

MIKSI?: Koska järjestöt palvelevat myös opiskelijoita ja niiden toimintaan kannattaa tutustua!