Tapahtumat → Koulutus: Ilmastoahdistus ja ympäristötunteiden käsittely

Koulutus: Ilmastoahdistus ja ympäristötunteiden käsittely

Ajankohta: 12.9.2023 klo. 16:00

Paikka: Mattilanniemi, MaA103

Tyyppi: KoulutusTervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan ilmastoahdistuksen tuomista murheista ja niiden käsittelystä! Koulutus pidetään tiistaina 12.9. klo 16.00-18.00 Mattilanniemen kampuksella tilassa MaA103

Huolettaako ilmastokriisi, surettaako luontokato, mietityttääkö tulevaisuus? Ympäristökriisin eri osa-alueet ilmastonmuutoksesta monimuotoisuuden heikentymiseen ja tulevaisuuden epävarmuudet herättävät meissä paljon erilaisia tunteita ja ajatuksia. Toimien ottaminen voi auttaa tunteiden käsittelyssä, mutta myös tunteiden ja ajatusten äärelle on hyvä pysähtyä, jotta vältämme uupumisen ja kyynistymisen.

Koulutuksessa tarjotaan tutkittua tietoa ympäristökriisin mielenterveysvaikutuksista. Lisäksi keskitytään ympäristöön liittyviin tunteisiin ja ajatuksiin, sekä niiden kohtaamisen keinoihin. Tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden pohtia omaa suhtautumista ilmasto- ja ympäristökriisiin sekä tulevaisuuteen. Koulutus sisältää keskustelua, harjoituksia, kokemusten jakamista ja vertaistuellisuutta.

Kouluttajanamme toimii asiantuntija, lääkäri ja ympäristökasvattaja Hanna Rintala Tunne ry:stä.

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille stimppalaisille! Tapahtumaan on ilmoittautuminen kide.appissa osallistujamäärän kartoittamiseksi, mutta paikalle voi myös lompsia vapaasti. Koulutuksen materiaalit jaetaan sähköpostiin niille, jotka ovat ilmottautuneet kide.appissa. Linkki: kide.app.

ETÄMAHDOLLISUUS: Koulutusta on mahdollista seurata etänä videopuhelun välityksellä, mutta tällöin ei pysty kysymään kysymyksiä tai osallistumaan keskusteluun. Emme voi myöskään taata, että koulutus on samanlainen etämuodossa, sillä koulutus pidetään ensisijaisesti lähiluentona. Ilmottaudu kide.appissa etäosallistujaksi, niin linkki kilahtaa sähköpostiisi!

MITÄ? Koulutus ympäristötunteiden käsittelystä

MISSÄ? Mattilanniemen kampus, MaA 103 (etämahdollisuus)

MILLOIN? 12.9. kello 16.00-18.00

MITÄ MAKSAA? Ei mitään!

MIKSI? Koska aihe on tärkeä ja ajankohtainen

KENELLE? Kaikille stimpoille!

ILMO? Auki tapahtumaan asti! https://kide.app/events/59549725-1c54-46b2-846b-10c8d4467c2d