Tapahtumat → Laitoskokous

Laitoskokous

Ajankohta: 13.4.2023 klo. 14:00

Paikka: Lea Pulkkisen sali, Agora

Tyyppi: KokousKevään opiskelija-asioille varattu laitoskokous järjestetään 13.4. klo 14 Lea Pulkkisen salissa Agoralla. Laitoskokouksessa käsitellään meitä opiskelijoita koskevia ajankohtaisia asioita ja kehityskohteita esimerkiksi opetuksen tai ohjauksen laadussa. Laitoskokouksen puheenjohtajana ja sihteerinä toimii stimppalainen, ja kopo esittelee asioita paikallaolijoille, eli kokous on opiskelijajohtoinen.

Kevään kokouksessa tullaan todennäköisesti käsittelemään ainakin fuksi- ja harkkakyselyissä esiin nousseita kehityskohteita ja ajatuksia ja ideoita, joita niitä laitoksen henkilökunnan kanssa kahdessa miitissä käsiteltäessä nousi esiin. Aiheet ovat siis varsin lähellä meidän stimppalaisten käytännön opiskeluarkeamme.

Vaikuttaaksesi käsiteltäviin asioihin voit (ja pyydänkin, että laittaisitte niin saadaan tärkeää ekstra-asiaa kokoukseen!) laittaa anonyymisti pohdituttavia asioita, ideoita tai toiveita alla olevaan Flinga-pohjaan:

https://flinga.fi/s/FW3RPMV

(Ei henkilöiden nimiä tai muita tunnistetietoja, kiitos!)

Ilmoittautumalla varmistat itsellesi kokoustarjoilut, mutta ilmoittautumattakin voi osallistua. Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliosi lipun yhteydessä. Ilmoittautumaan pääset tästä:

https://kide.app/events/3ae043ae-200c-46a8-9dfc-ccb3de731ada

Keväisin terveisin,

Viivi-kopo :)

MITÄ? Laitoskokous opiskelijoille ja henkilökunnalle

MISSÄ? Ag B431.1 Lea Pulkkisen sali

MILLOIN? 13.4.2023 klo 14

MITÄ MAKSAA? Ei mitään!

MIKSI? Päästään keskustelemaan yhdessä henkilökunnan kanssa opiskelijoita koskevista tärkeistä asioista ja tuomaan opiskelijoiden ääntä kuuluviin

Tapahtuman yhteyshenkilö on Viivi Varanka, puh. 0442906999, kopo@stimulus.fi