Tapahtumat → Laitoskokous - opiskelijoiden asiat

Laitoskokous - opiskelijoiden asiat

Ajankohta: 29.11.2022 klo. 14:00

Paikka: Ag B221.1 Delta

Tyyppi: KokousSyksyn opiskelija-asioille varattu laitoskokous lähestyy ja se järjestetään tiistaina 29.11. klo. 14.00 Agoralla tilassa Delta B221.1 Delta. Laitoskokouksessa käsitellään perinteisesti opiskelijoiden etua koskevia asioita, kuten opetuksen laatua, sekä ohjaus- ja viestintäasioita - pyrkimyksenä edistää opiskelun olosuhteita paremmiksi. Kokoukseen on henkilökunta ja opiskelijat lämpimästi tervetulleita.

Kokous on opiskelijajohtoinen eli puheenjohtajana ja sihteerinä toimii stimppalainen ja kopo esittelee opiskelijoiden asioita paikallaolijoille. Pallo on siis meillä!

Tämän kertaisessa kokouksessa pinnalle tulee olemaan erityisesti Stimpan Ops-kyselyn tulosten läpikäynti, sekä yhteistä keskustelua opetuksen ja ohjauksen resursseihin tähtäävästä kannanotostamme. Tärkeitä ja mielenkiintoisia aiheita siis luvassa ja opiskelijoiden näkökulmaa kaivataan. Laita siis kokous ylös kalenteriisi.

Nyt on mahdollisuus vaikuttaa laitoskokouksessa käsiteltäviin asioihin! Voit kirjoittaa mieltä askarruttavia asioita, ideoita ja toiveita alla olevaan Flinga-pohjaan anonyymisti:  Terveisiä laitoskokoukseen 29.11.2022

Ethän tuonne henkilöiden nimiä tai muita tunnistetietoja, kiitos.

Tiettyä kurssia tai henkilöä koskevista ongelmakohdista ja toki muitakin kopojuttuja voi laittaa säpoon: kopo@stimulus.fi  tai Stimpan kehittämissektorien edustajille (yhteystiedot täällä).

Ilmoittautumalla tapahtumakantaan varmistat itsellesi kokoustarjoilut, mutta ilmankin ilmoittautumista on mahdollista osallistua. Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliosi lisätietoihin.

Laitoskokouskutsu tarkempine asialistoineen tulee sähköposteihin lähempänä. 

 

Pidetään yhdessä meidän opiskelijoiden ääni kuuluvilla!

Tsemppiä opiskeluihin ja jaksamista pimeän ajan keskelle :)

 

Vielä loppuvuoden innokkaana etujamme edistäen,

Juhani-kopo


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.


Tapahtumaan ilmoittautunut: 31/100 henkilöä

Katariina
Juhani
Asta
Silja
Joonas
PK
Viivi
Annir
Sini
Riikka
Roosa
Hanna Häkkinen
Leo
riixis
Oona
Marianne
Kai
Annina
Perttu
Heli
Vellu
Vilma
Mira
Netta
Merina
Sanni
Oona P
Ella
Meri
Anna
noora