Tapahtumat → Hyvinvointialueiden vaikutus harkkaan

Hyvinvointialueiden vaikutus harkkaan

Ajankohta: 21.11.2022 klo. 16:00

Paikka: zoom ja c rakennyksen c5

Tyyppi: KoulutusHarkkaanlähtevät hoi! Teidän joukosta lähti mahtava idea pyytä puhujaa kertomaan siitä, miten hyvinvointialueet tulee vaikuttamaan harkkaan ja tämä koulutus pidetään maanantaina 21.10 hybridinä kello 16.00! Tänne on tietysti myös jokainen fuksista ikuisuusopiskelijaan on tervetullut, sillä hyvinvointialueuudistus tulee vaikuttamaan meihin kaikkiin tulevaisuudessa.

Katri Savolainen on psykologi ja psykologian yliopistonlehtori ja hyvinvointialueen hallituksen jäsen. Katri kertoo tiiviisti mitä hyvinvointialueuudistus tarkoittaa psykologien ja psykologian harjoittelijoiden näkökulmasta. Mitä muutoksia on odotettavissa heti vuodenvaihteessa ja mitä mahdollisesti sen jälkeen. Tilaisuus etenee keskustellen, eli siellä voi esittää kaikkia mieltä askarruttavia kysymyksiä matalalla kynnyksellä. Ja toki viedä omaa viestiä Katrin kautta myös suoraan hyvinvointialueen valmisteluun.

Tilaisuuteen on varattu tunti, joten jos joku haluaa vielä sieltä stimpan elokuvailtaan niin sinnekin ehtii! 

MITÄ? Hyvinvointialueiden vaikutus harkkaan

MISSÄ? Zoom ja C rakennuksen luentosali C5

MILLOIN? 21.11. kello 16

MITÄ MAKSAA? ilmainen!

MIKSI? Koska hyvinvointialue uudistus vaikuttaa tulevaisuuden työkenttään

KENELLE? Stimpat!

Ilmoittautuminen alkaa ke 16.11. klo 12 tapahtumakannassa

---

In english

This event is to talk about the effects of our wellbeing services county's changes effect on our internships. The event is held at 21.11. at 4 pm in zoom and in building C lecturehall C5. This event is only in finnish.


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.