Tapahtumat → Miittaa halli, hallitushaku-edition

Miittaa halli, hallitushaku-edition

Ajankohta: 31.10.2022 klo. 16:00

Paikka: Agora, Pertti Kettusen sali

Tyyppi: Muu tapahtumaTervetuloa nauttimaan kahvia ja naposteltavaa stimppasumpeille hallituksen ja muiden stimppalaisten kanssa rennoissa merkeissä :) Näiden stimppasumppien erityisteemana on lähestyvä hallitushaku eli nyt on myös oiva hetki tulla kyselemään hallitukseen ja pesteihin liittyviä kysymyksiä!!

Sumpit järjestetään maanantaina 31.10. klo 16-18  Mielentilan vieressä olevassa Pertti Kettusen salissa (Ag D121.1). Ilmoittautumista ei vaadita, vaan paikalle voi ilmestyä milloin vain ja viihtyä saa juuri sen aikaa kuin huvittaa! 

Sumpeille on jokainen stimppalainen tervetullut rennoissa merkeissä rupattelemaan ja vaihtamaan kuulumisia meidän ja muiden stimppojen kanssa. Olemme paikalla kuulemassa hallitushakuun liittyvien kysymysten lisäksi huolia ja murheita, kehitysehdotuksia, napinoita ja nurinoita, ilon aiheita sekä mitä vain mieleen juolahtaa! 

Nähdään sumpeilla!

Terkuin Halli -22 :-)

 

MITÄ: Miittaa halli, hallitushaku-edition

 

MISSÄ: Pertti Kettusen sali, Ag D121.1

 

MILLOIN:  Maanantaina 31.10. klo 16-18

 

MITÄ MAKSAA: Ei mitään!

 

MIKSI: Jotta pääset kyselemään lisää hallitustoiminnasta tulevaa hallitushakua ajatellen!!

 

 

In English:

 

Welcome to join us for an afternoon coffee and to catch up with fellow students on 31th of october at 16 pm at Ag D121.1! Also many board members from Stimulus are present and we are ready to hear what you have on your mind. Feel free to join anytime and to stay as long as you like! The event is free. This session's special theme is the upcoming hiring to the board of Stimulus. 

See you there!

 

Tapahtuman yhteyshenkilönä toimii Asta Laurikainen, pj(at)stimulus.fi

If you have any questions, please contact: Asta Laurikainen, pj(at)stimulus.fi