Tapahtumat → Match made in mökki -22

Match made in mökki -22

Ajankohta: 25.10.2022 klo. 14:30

Paikka: Himos!

Tyyppi: BileetSyksy kylmenee ja illat pimenee… Mökkeily, lämmin sauna ja rento mökkitunnelma alkaa kuulostaa aika houkuttelevalta…

Noh mutta, eiköhän mennä!

Stimpan, Dumpin ja Pörssin jäsenet HOI! Nyt olisi mahdollisuus päästä tutustumaan rakkaisiin ystäväainejärjestöihimme syvemmin lemmenlomalla Himoksella!

NYT ON NIMITTÄIN MÖKKEILYN AIKA!

MITÄ: Stimpan, Dumpin ja Pörssin lemmenloma Himoksella (Ihan myös kaverimielessä)

MISSÄ: No Himoksella!!

MILLOIN: Tiistai 25.10.- keskiviikko 26.10.

JA MITES SINNE PÄÄSEE: Bussikuljetukset lomakohteeseen lähtevät matkakeskukselta tiistaina klo. 14.30. Takaisin Himokselta bussit Jyväskylään lähtevät klo. 12:00.

MITÄ MAKSAA: Tapahtuma maksaa 30 € sisältäen bussikuljetukset lomakeskukseen sekä takaisin, mökin sekä haalarimerkin. Hintaan ei sisälly loppusiivousta, ja mökkiporukan odotetaan itse huolehtivan mökin siisteydestä keskiviikkona. Mahdollinen siivouslasku sotkusta johtuen veloitetaan mökkiporukalta.

ILMO: Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu sähköpostiin laitetun kide.app-linkin kautta jo torstaina 6.10. klo 12 ja päättyy maanantaina 10.10. 

MITÄ MUUTA: Jotta rakkaiden ainejärjestöidemme jäsenet pääsisivät ihan kunnolla tutustumaan toisiinsa, sekoitamme pakkaa jakamalla ilmoittautuneet mökkeihin muiden ainejärjestöjen jäsenten kanssa. Ilmoittautumistilanteessa saat nimetä yhden (1) huonekaveritoiveen, jonka kanssa sijoitamme sinut mökkiin. Myös ilman huonekaveritoivetta voi ilmoittautua! Tällöin sinut sijoitetaan mökkiin muiden ihmisten kanssa, joilla ei ole huonekaveria

On myös mahdollisuus, että toiveesi mukainen huonekaveri ei kerkeä ilmoittautua, jolloin homma toimii kuten ilman huonekaveritoivetta.

Mökit ovat 6-10 hengen mökkejä ja kootaan siis pareistä Stimppoja, Dumppareita ja Pörssiläisiä. Mökkiporukat saadaan tietää etukäteen, joten halukkaat voivat suunnitella yhteisiä ruokia halutessaan. Kaupassa käymiseen on varattu aikaa bussimatkalla.

Nyt on oiva mahdollisuus päästä mökkeilemään vähän uudella porukalla ja tutustumaan poikkitieteellisiin kavereihin! Kannattaa olla hereillä ilmoittautumisen kanssa, sillä lippuja on rajoitettu määrä!