Tapahtumat → HYVINVOINTIVIIKKO: SDP kaverikäytävä

HYVINVOINTIVIIKKO: SDP kaverikäytävä

Ajankohta: 4.10.2022 klo. 12:00

Paikka: Agora

Tyyppi: Muu tapahtumaOletko miettinyt mitä tapahtuu muissa ainejärjestötiloissa ja millaista porukkaa siellä elelee? Sen pääset selvittämään tiistaina 4.10., kun Stimpan, Dumpin ja Pörssin eli tutummin SDP:n ovet aukeavat teille kaverikäytävän muodossa. Jos et ole aiemmin uskaltautunut muiden ainejärjestöjen tiloihin, tässä tapahtumassa sinulla on täydellinen mahdollisuus tehdä asiaan muutos!

 

Kaverikäytävän tarjoilut ja aktiviteetit ovat tarjolla klo 12-15. Kaverikäytävän aikana jokaisessa ainejärjestötilassa on tarjolla pientä naposteltavaa sekä tietenkin kahvia ja teetä, mutta mistä tilasta löytyy mitäkin? Lähde rohkeasti selvittämään ja maistelemaan tarjontaa. Tarjoiluiden lisäksi kaverikäytävän aikana on mahdollista pelata bingoa, erilaisia pelejä eri tiloissa sekä tutustua muiden järjestöjen opiskelijoihin. Lupaamme että yllätyt siitä, kuinka mukavaa porukkaa muissakin ainejärjestöissä opiskelee.

 

Kaverikäytävään ei tarvitse varata tuntikaupalla aikaa, vaan voit hyvin käydä tutkailemassa aktiviteettejä myös luentojen välissä!

 

BINGO

- Bingo pitää sisällään erilaisia tehtäviä niin omassa kuin muidenkin ainejärjestötiloissa

- Bingolappu on sähköisessä muodossa, joten tarvitsen vain älylaitteen sen täyttämiseksi

- Voittajille luvassa palkinto! (voittajat arvotaan, kun suoritusaika on päättynyt)

 

MITÄ: Kaverikäytävä <3

MISSÄ: Agoralla, Stimpan, Dumpin ja Pörssin tiloissa

MILLOIN: tiistaina 4.10. klo 12-15

MITÄ MAKSAA: ilimanen 

MIKSI?: Koska poikkitieteellisiä kamuja on aina kiva saada lisää <3

 

Tervetuloa kaverikäytävään!