Tapahtumat → Vohvelispektaakkeli ft. SPOL&kopo&sopo

Vohvelispektaakkeli ft. SPOL&kopo&sopo

Ajankohta: 13.10.2022 klo. 17:00

Paikka: Boombox (Musica)

Tyyppi: Muu tapahtumaEdunvalvontaa, tapahtumia ja hyvinvointia kera herkkujen!

 

Moikkelis!

Tule tutustumaan SPOL:n, sekä Stimuluksen koulutus- ja sosiaalipoliittiseen toimintaan ja aktiivisiin opiskelijaedustajiimme ensi kertaa järkättävään Vohvelispektaakkeli-tapahtumaan!

Tervetuloa herkullisten juttujen ja vohveleiden äärelle Boomboxiin torstaina 13.10. klo 17 alkaen. Infopläjäyksien vastapainoksi tapahtumassa viihdytään myös rennon ohjelman ja yhdessäolon muodossa, luvassa on mm. livemusiikkia (yhteislaulua toivottaessa!), Kahoot-visailua, fläppitaulu kysymyksille ja kommenteille, lautapelailumahdollisuus ja muuta kivaa tekemistä :)

Tapahtumassa on mainio tilaisuus tutustua SPOL:n, kopoilun ja sopoilun piirissä toimiviin aktiivisiin opiskelijaedustajiin, heidän pesteihinsä ja tehtäviin. Voi heittää visaisia kysymyksiä, jos vaikka on innostunut hakemaan näihin pesteihin tulevaisuudessa. 

Luvassa on myös parhaimpia paljastuksia SPOL:n, sekä kopoilun ja sopoilun kulissien takaa! 

Kahoot-visasta palkintona on haalarimerkkilahjakortti johonkin Stimpan omaan merkkiin (poislukien kehy-merkki).

Vohvelit tulevat olemaan vegaanisia, ja tarjolla on myös gluteenittomia herkkuja. Erityisruokavaliot voi ilmoittaa tapahtuman yhdenvertaisuuvastaavalle Sannille (yhteystiedot alla). Toivomuksenamme olisi, että osallistujat toisivat mukanaan omat lautaset, sekä muut vohvelien ja juomien nauttimisiin tarvittavat välineet, koska Boomboxilla näitä on rajatusti. Hauska mahdollisuus pitää lautasten esittelyä samalla! :D

 

MITÄ: VOHVELISPEKTAAKKELI ft. SPOL & kopo & sopo

MISSÄ: Boombox, Musica-rakennus

MILLOIN: torstaina 13.10. klo. 17 alkaen

MIKSI: Koska SPOL-, kopo- ja sopo-jutut on tosi jees!

MITÄ MAKSAA: Ei mitään :)

YHTEYSTIEDOT: Tapahtuman yhteyshenkilö on Juhani Ikäläinen (kopo@stimulus.fi; +358 4427 17028) ja yhdenvertaisuusvastaava Sannimaari Paavola (sapaavol@student.jyu.fi).

 

IN ENGLISH:

Hi!

Welcome to hear about educational ("kopo") and sociopolitical ("sopo") advocacy work of Stimulus and eat waffles! The umbrella organization of psychology  subject organizations (SPOL) presents its activities in the event.

There will be also various chill entertainments, for example live music, Kahoot-quizz, board games and free discussion with other psychology students.

This event will be a good chance to meet our active student members and hear about their duties. 

Special diets are noticed and they can be informed to the equality person of the event (contact information below). The event will be in Finnish.

See you there! :)

Waffle spectacle team,

Juhani, Sannimaari, Maria, Anni

 

WHAT: WAFFLE SPECTACLE ft. SPOL & kopo & sopo

WHERE: Boombox-hall in Musica-building

WHEN: Thursday 13th October at 5pm ->

PRICE: Free :)

CONTACT INFORMATION:

Contact person: Juhani Ikäläinen (kopo@stimulus.fi; +358 4427 17028)

Equality person: Sannimaari Paavola (sapaavol@student.jyu.fi)