Tapahtumat → Aon Assessmentin psykologiset testimenetelmät- koulutus

Aon Assessmentin psykologiset testimenetelmät- koulutus

Ajankohta: 19.10.2022 klo. 09:00

Paikka: Etänä

Tyyppi: KoulutusMaksuton koulutus: Aon Assessmentin psykologiset testimenetelmät henkilöstöarvioinnissa

Hei stimulus!

Aon Assessment on johtava rekrytointiin ja henkilöstön kehittämiseen keskittyvien onlinepohjaisten testien suunnitteluun ja toimittamiseen erikoistunut yritys.

Olemme päättäneet jatkaa jo suuren suosion saaneita opiskelijakoulutuksiamme!

Ymmärryksemme ja kokemuksemme mukaan opiskelijat kaipaavat käytännön työkaluja. Tarkoituksemme onkin tarjota opintojensa loppuvaiheen opiskelijoille koulutusta, joka antaa heille käytännön työkaluja ja siten merkittävää etua työelämään sekä työnhakuun. Koulutuksen avulla opiskelija saa etumatkaa erityisesti hakeutuessaan HR-tehtäviin ja työ- ja organisaatiopuolen konsultointiin, sillä työnantajat arvostavat jo hankittuja sertifikaatteja niiden ollessa normaalisti maksullisia.

Koulutuksessa opit Aon Assessmentin testialustan käytön, kyky- ja persoonallisuustestien oikeaoppisen käytön ja tulkinnan, sekä eettiset periaatteet psykologisten testimenetelmien soveltamisessa. Koulutuksen vetäjinä toimivat Aon Assessmentin psykologit.

Koulutus kestää kaksi päivää siten, että päivien välillä on muutama viikko. Koulutuspäivien välillä opiskelijat suorittavat harjoitustehtävät menetelmien käytöstä. Koulutuksen päätteeksi, eli osallistuttuaan molempiin koulutuspäiviin ja suoritettuaan harjoitukset, opiskelijat saavat sertifikaatin yleisimpiin menetelmiimme. Normaalisti koulutus on maksullinen, mutta nyt tarjoamme sen opiskelijoille maksutta.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti loppuvaiheen opiskelijoille ja koulutukseen hakijan täytyy perustella oma tarpeensa koulutukselle. Koulutukseen mahtuu 5 opiskelijaa per ainejärjestö (Emile, Stimulus & Pörssi). Koulutukseen haetaan lähettämällä vapaamuotoinen motivaatiokirje koulutusvastaavalle (koulutus@stimulus.fi). Motivaatiokirje saa maksimissaan olla sivun mittainen. Hyvä tietää kirjeitä kirjoittaessa, ettö valittujen motivaatiokirjeitä/tekstejä voidaan huomioida koulutuksen suunnittelussa vaikkakin nimettömästi! Motivaatiokirjeiden avulla katsotaan mitä odotuksia opiskelijoilla on ja mistä näkökulmista he olisivat eniten kiinnostuneita. Tämä hakutapa on koulutuksen järjestäjien toive.

Mitä: Menetelmäkoulutus Aon Assessmentin testimenetelmiin

Missä: Etänä, osallistumislinkin saat lähempänä koulutusta.

Milloin: 

Koulutuspäivä 1: 19.10. klo 9-16

Koulutuspäivä 2: 16.11 klo 9-16 

 

Mitä maksaa? Ei mitään!
 
Miksi? Näyttää hyvältä CV:ssä!
 
Kenelle? Stimpoille :)

MOTIVAATIOKIRJEIDEN DEADLINE ON 2.10.! (mutta saa lähettää myös aiemmin)