Tapahtumat → Merkkimarkinat GOES HYVÄNTEKEVÄISYYS

Merkkimarkinat GOES HYVÄNTEKEVÄISYYS

Ajankohta: 4.11.2014 klo. 11:00

Paikka: Agoran aula

Tyyppi: Muu tapahtumaAgoran aulassa on taas iloista kuhinaa, kun Merkkimarkkinat järjestetään kolmannen kerran. Tapahtuma on tuttu viime kevään puolelta ja se on osoittautunut silloin erittäin mainioksi tilaisuudeksi tehdä haalareiden tyhjiin aukkoihin uusia, hulvattomia merkkilöytöjä. Paljon erilaisia vaihtoehtoja onkin tarjolla, sillä Stimuluksen lisäksi myyntipuuhissa ovat Svenska Klubben, Syrinx, Magna Carta, Dumppi, Emile, Lööppi, Otsoni, Puolue, Fokus, Pörssi ja Sane! 

Tämän kaiken hulluttelun lisäksi Merkkimarkkinat GOES HYVÄNTEKEVÄISYYS ja osallistuvista järjestöistä Stimulus, Svenska Klubben, Syrinx, Magna Carta, Dumppi, Emile, Lööppi, Otsoni, Puolue sekä Fokus ovat sitoutuneet lahjoittamaan osan tuotoistaan yhteiseen hyväntekeväisyyskohteeseen.Kohteeksi on valikoitunut Nuorten Ystävät Ry, joka tarjoaa nuorille ja lapsille tukipalveluja ympäri Suomen. Jyväskylässä järjestö tarjoaa nuorille erilaisia avohoitomahdollisuuksia niin itsenäistymisen kuin perhetyönkin parissa. Voit käydä tutustumassa kohteeseen tarkemmin osoitteessa http://www.nuortenystavat.fi/palvelut/avopalvelut/avopalvelut_jyvaskyla.
Näillä Merkkimarkkinoilla voit siis itse vaikuttaa ostoksillasi siihen, kuinka sievoinen summa saadaan kasaan hyväntekeväisyyteen. 

Lämpimästi tervetuloa, autetaan yhdessä! 


FB: https://www.facebook.com/events/1636808229879546/?ref_newsfeed_story_type=regular

MITÄ? Merkkimarkinat GOES HYVÄNTEKEVÄISYYS
MILLOIN? 4.11. 11-16
MISSÄ? Agoran aula
MITÄ MUKAAN? Käteistä
MIKSI? Mahdollisuus osallistua hyväntekeväisyyteen ja tarjota pienellä vaivalla jotain, millä on suuri merkitys