Tapahtumat → Excu nuorisopsykiatrian poliklinikalle

Excu nuorisopsykiatrian poliklinikalle

Ajankohta: 29.9.2022 klo. 14:00

Paikka: Sairaala Nova

Tyyppi: ExcursioLukuvuoden ensimmäisellä ekskursiolla pääsemme tutustumaan psykologin työnkuvaan nuorisopsykiatrian poliklinikalla. Vierailu toteutetaan torstaina 29.9. klo 14 ja sen arvioitu kesto on 1,5h. Mukaan mahtuu excu- ja koulutusvastaavan lisäksi yhdeksän nopeinta keltapöksyä.

Koska kyseessä on lukuvuoden ensimmäinen excu, kerrataanpa excuille ilmoittautumisen käytänteet: Koska excuille on usein tarjolla harmillisen rajallinen määrä paikkoja, käytössämme on järjestelmä, jonka tarkoituksena on edistää excuille osallistumisen tasapuolisuutta. Excuille ilmoittautuessa etusijalla ovat ne, jotka eivät vielä kuluneen lukuvuoden aikana ole päässeet osallistumaan exculle. Exculle osallistuminen siis heikentää mahdollisuuksiasi päästä mukaan tuleville excuille, joten tämä kannattaa ottaa huomioon excuille ilmoittautuessa. Lukuvuoden ensimmäisen excun osalta kaikki ovat ilmoittautumisessa samalla viivalla ja kyseessä on kaikkien rakastama nopeuskilpailu, mutta tulevilla excuilla ne ilmoittautuneet, jotka eivät ole vielä excuilla olleet, nousevat ilmoittautumisjonossa jo excuilla olleiden ohi.

Ilmoittautuminen tälle exculle aukeaa maanantaina 12.9. klo 12:15 ja sulkeutuu 18.9. klo 23:45.

Muistakaahan myös noudattaa osallistumisen pelisääntöjä. Excujen kannalta tärkeintä on ilmoittaa mahdollisimman hyvissä ajoin, mikäli et pääse paikalle, jotta kaikki paikat saadaan täytettyä. Excua edeltävän päivän aikana tulleista peruutuksista ilmoitetaan sähköpostitse kaikille varasijalla oleville ja viestiin nopeiten vastaava saa paikan, mutta muussa tapauksessa peruutuspaikat täytetään varasijajonon mukaisessa järjestyksessä.

Tapahtumaan on järjestettävissä esteetön kulku (ilmoitathan tarpeesta etukäteen).

 

Tapahtuman yhteyshenkilönä toimii Benjamin Salin, ekskursio(at)stimulus.fi.

 

MITÄ: Ekskursio nuorisopsykiatrian poliklinikalle

MISSÄ: Sairaala Nova, rakennus 45

MILLOIN: Torstaina 29.9. klo 14

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.