Tapahtumat → Lajikokeilu: Brasilialainen ju jutsu

Lajikokeilu: Brasilialainen ju jutsu

Ajankohta: 9.9.2022 klo. 18:45

Paikka: Jyväskylän Fight Club

Tyyppi: LiikuntaBrasilialainen ju jutsu!

Syyskuun alussa meillä stimppalaisilla on mahdollista päästä kokeilemaan brasilialaista ju jutsua! Jokainen on tervetullut mukaan taitotasosta riippumatta.

Brasilialainen ju jutsu, eli lukkopaini keskittyy mattokamppailuun, ja tarkoituksena on vastustajan hallitseminen lukuisin lukko-ottein ja saada lopulta vastustaja luovuttamaan hyödyntäen eri tyyppisiä lukko-otteita ja kuristuksia.

Kyseessä on kuitenkin täysin turvallinen ja monipuolinen laji, mitä voi harrastaa ja missä voi kilpailla kaiken ikäiset ja tasoiset pienestä iästä lähtien!

Mitä: Brasilialaista ju jutsua

Missä: Jyväskylän Fight Flub, Erämiehenkatu 14, Jyväskylä

Milloin: 9.9 klo. 18.45

Mitä maksaa: Ei mitään

Mitä mukaan: Ei vetoketjullisia vaatteita, pyyhe mukaan jalkojen pesua varten, ei kipeänä kokeiluun, vettä mukaan, sortsit/trikoot+paita, korut pois tai teipata erittäin hyvin, kynnet lyhyiksi, ei meikkiä, hiukset sidottuna tms. ja reipasta ja kokeilunhaluista fiilistä mukaan!

Miksi: Yhdessä uuden lajin kokeileminen on kivaa!


Brazilian jiu jitsu!

At the start of September we stimppas have an opportunity to try out Brazilian jiu jitsu! Everyone is welcome regardless of one’s skill level.

Brazilian jiu jitsu is based on grounded fighting, and it focuses on grappling, ground fighting and submission holds to force them into submission.

However, the sport is completely safe and and has a lot of variation. It can be practiced by people of all ages and skill levels!

What: Brazilian jiu jitsu

Where: Jyväskylän Fight Club, Erämiehenkatu 14, Jyväskylä

When: 9.9 at 18.45 o’clock

Cost: Nothing

What to bring: No clothes with zippers. Bring a towel to wash your feet. Don’t come if you are ill. Bring your own water. Shorts/leggins and a shirt. No jewellery or tape them tightly. Short nails and no make-up. Tie your hair back. Also, come with a cheerful and experimental attitude!

Why: Trying a new sport together is fun!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.