Tapahtumat → Psykologiliiton järjestöinfo fukseille 2022

Psykologiliiton järjestöinfo fukseille 2022

Ajankohta: 14.9.2022 klo. 17:00

Paikka: Lea Pulkkisen sali, Agora

Tyyppi: Muu tapahtumaMoikka Stimpan tuoreet fuksit! Hämmentääkö järjestöjen paljous ja mitä nämä järjestöt oikein ovat? Tiesitkö, että Stimuluksen lisäksi moni muu psykologian alaan liittyvä organisaatio pitää huolta sinusta? Tervetuloa kuuntelemaan eri järjestöjen toiminnasta ja miten ne palvelevat sinua! Illan aikana esittäytyy viisi eri järjestöä: Psykologiliitto (Psyli), Keski-Suomen Psykologiyhdistys (KePsy), Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto (SPOL), European Federation of Psychology Students’ Associations (EPFSA) sekä Psykologien Sosiaalinen Vastuu (PSV). 

Tapahtumassa ohjeistetaan myös, miten liittoon liitytään ja liittyjille luvassa hienoja liittymislahjoja! Tule kuulemaan näistä järjestöistä lisää ja liittymään Psykologiliiton jäseneksi! Liittoon kuuluu yli 90% psykologeista, ja siihen saa liittyä jo opiskeluvaiheessa. Opiskelijat ovat oikeutettuja liiton etuihin! Tule kuuntelemaan lisää eduista ja järjestöjen toiminnasta. :)

Tarjolla on myös ilmaista pizzaa, juotavaa ja pientä naposteltavaa. Jos haluat päästä osingoille ruoan suhteen, ilmoittauduthan tapahtumakannan kautta 12.9. mennessä. Ilmoita myös erikoisruokavaliot lisätiedoissa. Tapahtuma on vain fukseille sekä tutoreille.

 

MITÄ?: Järjestöinfo vuosimallia 2022

MISSÄ?: Agora, Lea Pulkkisen sali (Ag B431.1)

MILLOIN?: Keskiviikkona 14.9. klo 17 alkaen

MIKSI?: Koska järjestöt palvelevat myös opiskelijoita ja niiden toimintaan kannattaa tutustua!

 

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.