Tapahtumat → Excu aikuispsykiatrialle 1/2

Excu aikuispsykiatrialle 1/2

Ajankohta: 12.5.2022 klo. 14:00

Paikka: Sairaala Nova

Tyyppi: ExcursioLukuvuoden viimeisellä exculla pääsemme tutustumaan psykologien työnkuvaan Novan aikuispsykiatrian poliklinikalla. Excuilemme kahdessa eri 10 hengen ryhmässä ja vierailuista ensimmäinen toteutetaan torstaina 12.5. klo 14-15.30. Jälkimmäinen vierailu toteutetaan tiistaina 17.5. klo 14-15.30 ja ilmoittautuminen siihen löytyy täältä.

 

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 2.5. klo 12 ja sulkeutuu sunnuntaina 8.5. klo 23:45. Ilmoitathan lisätiedoissa, mikäli olet jo excuillut lukuvuonna 2021-22. Etusijalla ovat ne ilmoittautuneet, jotka eivät ole vielä päässeet osallistumaan excuille kuluvan lukuvuoden aikana. Tällä opiskelijapalautteeseen perustuvalla järjestelmällä pyrimme varmistamaan, että mahdollisimman monen on mahdollista päästä excuilemaan. Kannattaa kuitenkin aina ilmoittautua jos vierailu kiinnostaa, vaikka olisitkin jo ehtinyt excuilemaan aiemmin. :)

 

Muistattehan myös osallistumisen pelisäännöt. Näistä tärkeimpänä: muistattehan perua ilmoittautumisenne mahdollisimman ajoissa jos ette pääsekään osallistumaan, jotta saadaan paikat täytettyä varasijoilta.

 

Tapahtuman yhteyshenkilönä toimii Benjamin Salin, ekskursio(at)stimulus.fi.

 

MITÄ: Excursio Aikuispsykiatrian polille.

MISSÄ: Sairaala Nova.

MILLOIN: Torstaina 12.5. klo 14

MIKSI: Koska vielä jaksaa yhden excun ennen kesälomaa. :D

 

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.


Tapahtumaan ilmoittautunut: 10/10 henkilöä + Jonossa 14

Paula
Enni
Saara Teräsniska
ade
Venla
Merika
Anton
Alevtina
Marika Alatalo
Joonas Lähteenmäki

Varasijalla olevien jonotusjärjestys

Sofi
Tuomas
Ems
Viivi
Sara
Jose
Aleksiina
Miina
Iiris
Pinja
Tuuli
Emilia
kristiina
Jenna