Tapahtumat → Vappubussi 2022

Vappubussi 2022

Ajankohta: 26.4.2022 klo. 17:00

Paikka: Bussi(t)

Tyyppi: BileetMikä on iloinen, liikkuu pyörillä ja on täynnä keltaista..? NO STIMPAN VAPPUBUSSI!!

Vapun paras tapahtuma tulee taas! Stimpan vappubussi tuttuun tapaan kiertää Jyväskylän lähiseudun parhaat ravintolat, kapakat ja kuppilat läpi! Tule siis nauttimaan maakuntamatkailusta ja yhdessäolosta rakkaiden stimppojen kanssa! Tänä vuonna emme valitettavasti saa maalata busseja, mutta sen sijaan illan taideteos olemme me kaikki. Pue värikkäimmät vappukuteesi päälle ja ennen bussin astumista kaikki halukkaat koristellaan kasvomaalein ja glitterein!!

Bussikierroksen lähtö on tiistaina 26.4. klo 17 Agoralta, ja sitä ennen varaamme aikaa kasvomaalailulle. Kierros kestää noin puoleenyöhön asti, ja matkalla on mahdollisuus myös ruokailuun. Koska monilta meistä on jäänyt vappuja välistä, me tapsat halutaan maksimoida kaikkien osallistumismahdollisuudet tähän vapun parhaaseen tapahtumaan! Tänä vuonna busseja on mahdollista saada jopa kolme, mutta se vaatii teiltä rakkaat jäsenet suurta ilmoittautumisryntäystä!! Ilmoittautuminen on alustavasti kahteen bussiin (120 paikkaa), mutta varaamme kolmannen bussin, jos varasijoille ilmoittautuu vähintään 30 halukasta stimppaa, tapahtumaan maksimipaikkamäärä on 180 (3x60).

Vappubussiin on mahdollista esittää yksi kaveritoive, mutta sen toteutumiseksi molempien kaverusten pitää merkata lisätietoihin toistensa nimet (emme ota toiveita jälkikäteen sähköpostilla tai viesteillä, jotta ilmo olisi tasavertainen kaikille). Huomioikaa kuitenkin, että merkkimäärä pitää pitää mahdollisimman pienenä.

Tapahtuman hinta on noin 10-15€ riippuen osallistujien määrästä. Hinta sisältää tapahtuman lisäksi vappubussi-haalarimerkin. Tarkemmat aikataulut, lähtöpaikat, bussijaot yms. ilmoitamme lähempänä tapahtumaa. Mikäli tapahtumaan tulee suuresti odotettua vähemmän osallistujia, pidätämme oikeudet muutoksiin.

Emme valitettavasti voi taata tapahtuman esteettömyyttä. Tapahtuman yhteyshenkilö: Veeti Majoinen, +358503360206, tapahtumat@stimulus.fi

MITÄ: Vappubussi <3

MISSÄ: Busseissa, ja lähdetään Agoralta!

MILLOIN: 26.4 klo 17

MITÄ MAKSAA: 10-15€, tarkka hinta määräytyy osallistujien mukaan

MITÄ PÄÄLLE: Värikkäimmät kuteet mitä löytyy, vappuhengessä sekä haalarit

MIKSI: Koska on VAPPU!!!!!!

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.