Tapahtumat → Stimppasumpit

Stimppasumpit

Ajankohta: 28.3.2022 klo. 12:00

Paikka: Ag D121.1

Tyyppi: Muu tapahtumaTervetuloa uudistetuille stimppasumpeille!

Nämä sumpit järjestetään maanantaina 28.3. klo 12–14 Mielentilan vieressä olevassa Pertti Kettusen salissa (Ag D121.1). Ilmoittautumista ei vaadita, vaan paikalle voi ilmestyä milloin vain ja viihtyä saa juuri sen aikaa kuin huvittaa! Tarjolla on kahvin lisäksi myös pientä suuhunpantavaa.

Päätimme uudistaa stimppasumppien konseptia, ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä vanhan perinteen mukaisesti tapaamaan kopoamme, mutta lisäksi myös muuta hallitusta. Tästä lähtien stimppasumpeilta löytyy kopon lisäksi siis myös muuta hallituksen väkeä. Näille sumpeille on jokainen stimppalainen tervetullut rennoissa merkeissä rupattelemaan ja vaihtamaan kuulumisia meidän ja muiden stimppojen kanssa. Olemme paikalla kuulemassa huolia ja murheita, kehitysehdotuksia, napinoita ja nurinoita, ilon aiheita sekä mitä vain mieleen juolahtaa!

Nähdään sumpeilla!

Terkuin Halli -22 :-)

 

MITÄ: Uudistetut stimppasumpit!

MISSÄ: Pertti Kettusen sali, Ag D121.1

MILLOIN: maanantaina 28.3. klo 12–14

MITÄ MAKSAA: Ei mitään!

MIKSI: Koska me halutaan kuulla, mitä just sulle kuuluu!

 

In English:

Welcome to join us for an afternoon coffee and to catch up with fellow students on 28th of March at 12–14 pm at Ag D121.1! This time the board of Stimulus is present and we are ready to hear what you have on your mind. Feel free to join anytime and to stay as long as you like! The event is free.

See you there!

 

Tapahtuman yhteyshenkilönä toimii Asta Laurikainen, pj(at)stimulus.fi

If you have any questions, please contact me: Asta Laurikainen, pj(at)stimulus.fi