Tapahtumat → PSV:n ja Stimpan pistokasmyynti

PSV:n ja Stimpan pistokasmyynti

Ajankohta: 6.4.2022 klo. 12:00

Paikka: liopiston kirjasto Lähde, B 347 Koski

Tyyppi: Muu tapahtumaAurinko paistaa ja vettä sataa,
taitaa tulla kesä! Mutta sitä ennen kevät, jolloin on aika luoda silmäys armaisiin kasveihimme kotona ja herättää ne kesäiseen kukoistukseensa. Ehkäpä asumuksesi kaipaisi myös uutta vihreää loistoa piristämään mieltä ja puhdistamaan kodin ilmanlaatua?
 
PSV ja Stimppa järjestävätkin pistokasmyynnin, johon voit tuoda myyntiin pistokkaita kasveistasi sekä shoppailla uusia kasveja kokoelmiisi. Pistokkaat myydään erittäin kilpailukykyiseen 3 euron kappalehintaan, joten paikan päälle kannattaa ehdottomasti tulla katsastamaan tarjonta ja tekemään keväisiä hankintoja. Pistokasmyynti järjestetään ke 6.4. klo 12-14 liopiston kirjasto Lähteen tilassa B 347 Koski. Pistokkaita pyydämme tuomaan paikalle klo 11:30-12:30. Pistokasmyynnin tuotot käytetään lyhentämättömänä kummipsykologimme Muhammad Arrabin palkkausavustukseen Saidan pakolaisleirin perheneuvolassa Libanonissa.
 
Kevät on otollista aikaa istuttaa uusia kasveja ja karsia vanhoja ottamalla pistokkaita, esimerkiksi mullanvaihdon yhteydessä. Löydät FB-tapahtumasta myös suuntaa-antavat ohjeet pistokkaiden ottamiseen. Seuraa PSV:ta myös instagramissa (@psvjkl), jossa julkaisemme muutaman videon pistokastouhuista.
 
Kevätkarkeloiden, PSV Jyväskylän vapaaehtoiset sekä Stimpan kehitysyhteistyövastaava
 
MITÄ: PSV:n ja Stimpan pistokasmyynti
MISSÄ: liopiston kirjasto Lähde, B 347 Koski
MILLOIN 6.4. klo 12 - 14
MIKSI: Koska kevät, kasvit sekä kehitysyhteistyö
 
 
HUOM!
- Tuo myyntiin pistokkaita, joiden arvelet olevan 3e arvoisia. Esim. juuret ovat hyvin kehittyneet, lehtiä on tarpeeksi monta. Pienemmät/huonokuntoisemmat myymme 1e hintaan.
- Jos tiedät olevasi allerginen kasveille, tule paikalle vain omalla vastuulla.

Facebook-tapahtuma: https://fb.me/e/4znYD3Rup